Κατάργηση της απαλλαγής από εξωδιδακτικές εργασίες

Ξεκίνησε από skoud, 30 Ιουλ 2009, 10:26:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Circle

Να εκφράσω ένα ευχαριστώ στην ΠΕΚΑΠ για την εξέλιξη αυτή. Βέβαια οι αναθέσεις έχουν γίνει και έχουμε πάρει διάφορες εργασίες κυρίως ως προς την ηλεκτρονικη διαχείριση του σχολείου ή την διεκπεραίωση διαφόρων εργασιών μέσω Διαδικτύου. Το κυρίως πρόβλημα είναι ότι διευθυντές, υποδιεύθυντές και οι υπόλοιποι συνάδελφοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Laertis

Παράθεση από: Circle στις 23 Σεπ 2011, 11:25:44 ΜΜ
Να εκφράσω ένα ευχαριστώ στην ΠΕΚΑΠ για την εξέλιξη αυτή. Βέβαια οι αναθέσεις έχουν γίνει και έχουμε πάρει διάφορες εργασίες κυρίως ως προς την ηλεκτρονικη διαχείριση του σχολείου ή την διεκπεραίωση διαφόρων εργασιών μέσω Διαδικτύου. Το κυρίως πρόβλημα είναι ότι διευθυντές, υποδιεύθυντές και οι υπόλοιποι συνάδελφοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Διόρθωση : ..δεν θέλουν και όχι δεν μπορούν. Οι περισσότεροι διευθυντές, υποδιευθυντές και συνάδελφοι έχουν πιστοποιηθεί στις ΤΠΕ Α΄επιπέδου, και δεν μπορώ να δεχτώ ότι δε μπορούν να πάρουν ή να στείλουν mail, να συμπληρώσουν onlne φόρμες (survey) ή και ακόμη να καταχωρίσουν βαθμολογίες και στοιχεία στο eSchool ή το Νέστωρα. Δε απαιτούνται "ειδικές" γνώσεις για αυτού του είδους τη χρήση. Εξάλλου οι περισσότεροι κάνουν προσωπική χρήση παρόμοιων λειτουργιών  (taxisnet, απογραφή, αποστολή και λήψη mail κ.α., εκτυπώσεις θεμάτων-διαγωνισμάτων κ.α.) στο σπίτι αλλά στο σχολείο κάνουν τους άσχετους.

Ένα μπράβο κι απο μένα στην ΠΕΚΑΠ η οποία έδειξε ότι έχει γρήγορα και αποτελεσματικά ανακλαστικά, και λειτουργεί προς το κοινό συμφέρον όλων των συναδέλφων.
Νικολακάκης Γιώργος
Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων
Καθηγητής Πληροφορικής
http://users.sch.gr/gnikola

dski

Ένα μπράβο κι από εμένα στην ΠΕΚΑΠ για τη γρήγορη και αποτελεσματική παρέμβαση. Νομίζω, ότι, ξεκινώντας από τις περυσινές μας κινητοποιήσεις, η ΠΕΚΑΠ περνάει πλέον σε μια φάση "ενηλικίωσης" και αναδεικνύεται σε κύριο πυλώνα του κλάδου μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Όσο αφορά στο εν λόγω θέμα, έχω την περιέργεια να μάθω πώς αντέδρασε το υπουργείο. Χρειάστηκαν κάποιου είδους διαπραγματεύσεις και συνομιλίες ή επρόκειτο απλά για "παραδρομή" η οποία διορθώθηκε μετά την επισήμανση της ΠΕΚΑΠ? Καθώς η ίδια διατύπωση υπήρχε και πέρυσι νομίζω ότι δεν επρόκειτο απλώς για λάθος...

VAIOS

Συγνώμη για την παρανόηση   :-[.
Πάντως είναι από τις λίγες φόρες που χαίρομαι που έκανα λάθος. Μάλλον από Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις στο σχολείο.  Πάντως καλό είναι να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι γιατί πιστεύω ότι πολλοί δεν θα μάθουν την αλλαγή. 

nikos33

Μπράβο στην ΠΕΚΑΠ !

Το κακό είναι ότι φέτος θέλω άλλες 4 ώρες για να συμπληρώσω ωράριο οπότε πάλι την πάτησα !!!

Keep Growing

Ο Έρωτας (του Εκπ/κου Πληροφορικού) στ' αλώνια της καλδέρας (του υπνωτισμού).

za√‘ag

Επιτέλους κάτι άλλαξε ... λίγο φως στον ορίζοντα. Ότι κάποιος(ι) μας ακουσε ....

Για να δούμε ... θα μας ακούσουν και οι ... συνάδελφοι και οι δ/ντές ή θα κάνουν τις πάπιες ...
«Δεν υπάρχει λόγος να θέλει κανείς έναν υπολογιστή στο σπίτι του»--Ken Olson, πρ. της DEC, 1977
«Τα 640KB RAM επαρκούν για να τρέξει κάθε πρόγραμμα»--Bill Gates
Δείτε κι άλλες ιστορικές ατάκες  εδώ

iliasthes

Σε κάθε περίπτωση συνάδελφε διαπραγματεύεσαι από καλύτερη θέση. Αν είσαι Υπεύθυνος Εργαστηρίου και συμπληρώνεις και ωράριο δεν μπορούν να σου αναθέσουν τίποτα, παρά μόνο να σε παρακαλέσουν ή να το πω αλλιώς να σου ζητήσουν ευγενικά αν έχεις διάθεση να βοηθήσεις όταν δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Αν δεν συμπληρώνεις όλο το ωράριο σου , μπορείς να διαπραγματευθείς κάποιες εξωδιδακτικές εργασίες με την προϋπόθεση να αποφύγεις το να σε στείλουν σε 2ο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου. Δηλαδή να καλύψεις το ωράριο σου

dim

Το έχασα και αυτό το επεισόδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιός? ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχω!!!
Συγχαρητήρια για την εξέλιξη απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoud

Παράθεση από: jimmaria στις 23 Σεπ 2011, 09:10:45 ΜΜ
Απλά επισημαίνω ότι για να ισχύει η ανακοινοποίηση πρέπει και αυτή να δημοσιευτεί στη Διαύγεια...

Αναρτημένο από σήμερα και στη Διαύγεια:

http://sites.diavgeia.gov.gr/minedu/ada/4%CE%918%CE%A49-%CE%A7%CE%A8%CE%A9
Ενώ οι μαθητές ξέχασαν από καιρό τα λάθη του δασκάλου, αυτός ακόμα τα θυμάται...

katrina

Επιτέλους μέσα στη τόση ταλαιπωρία και κάτι καλό  :)
Και ότι με είχε πιάσει για τα καλά το αυχενικό μου. :-[
Μπράβο στους συναδέλφους που έτρεξαν και για μας και πέτυχαν αυτό το στόχο.


(ας ελπίσουμε ότι γύρισε ο τροχός...)
Aραγε, το end  θά είναι happy;

Circle

Στα σχολεία μας αυτές τις ημέρες ξαναστέλνουν το παλιό έγγραφο   :o συν ότι οι αναθέσεις εργασιών έχουν γίνει συν ότι λίγοι μπορούν να κάνουν τις δουλειές μας και ακόμη λιγότεροι θέλουν να τις κάνουν!  :laugh: