ο λαός δεν αντιδράει

Ξεκίνησε από stpdt, 07 Αυγ 2013, 12:11:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

stpdt

#30
Παράθεση από: Gnirut στις 27 Οκτ 2014, 02:11:08 ΠΜ
@stpdt
Αδερφέ θα έχεις γράψει ίσα με 2000 λέξεις κείμενο εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες, σε παρακαλώ κάνε μια περίληψη να καταλάβουμε τι ουσιώδες λες τέλος πάντων γιατί εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι ανούσια φλυαρία (a.k.a. trolling).

Παρατήρηση 1:
Καλό θα ήταν τα "συνδικαλιστικά" μας να ήταν σε κάποιο άλλο forum εκτός του mysch.gr. Εδώ μπαίνουν και μαθητές να διαβάσουν για τα μαθήματα, δεν χρειάζεται να γελάνε με τα "εσώψυχά" μας.

Παρατήρηση 2:
Αυτό το forum που θα είναι εκτός του mysch.gr δεν χρειάζεται να είναι οπωσδήποτε στο facebook.com. Έλεος δηλαδή, το πρωί να διδάσκουμε για "ιδιωτικότητες" και "ασφάλειες προσωπικών δεδομένων" και το βράδυ να πηγαίνουμε να τα χαρίζουμε στο facebook;...

Παρατήρηση 3 (περί ανωνυμίας):
Εϊναι απορίας άξιον, με δεδομένή την επερχόμενη αξιολόγηση και το νέο πειθαρχικό, τι στο καλό ουσιώδες μπορεί να γράψει κανείς δημόσια και επωνύμως χωρίς να έχει ...αυτοκτονικές διαθέσεις.

Δεν έχω γραψει 2000 λέξεις τις τελευταίες μέρες. Αυτά που διάβασες μόλις τώρα, είναι λόγια παλαιότερα του ενός χρόνου.

Είδες πόσο επίκαιρα παραμένουν και σήμερα; Χαίρομαι που μπερδεύτηκες και νόμισες ότι είναι λόγια σημερινά, γιατί αυτό αποδεικνύει την διαχρονικότητά τους και ότι δεν είναι λόγια του αέρα.

Αφαίρεσε λοιπόν από αυτά που διάβασες όλα όσα αναφέρονται στην πολιτική λογοκρισία στο στέκι, μιας και αυτό το θέμα δεν υπάρχει πια σήμερα και οι διαχειριστές μας επιτρέπουν να έχουμε ελεύθερη πολιτική συζήτηση .

Όμως κράτα αρκετά από τα υπόλοιπα λόγια, γιατί πολλά από αυτά παραμένουν απολύτως επίκαιρα.