Αποστολέας Θέμα: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΒΠ ΚΑΙ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΑ)  (Αναγνώστηκε 1438 φορές)

moria_creator

  • Οπαδός
  • **
  • Μηνύματα: 16
Η εφαρμογή που αναφέρεται παρακάτω μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε σχολεία.
Βλέπε και το σχετικό:
https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?topic=4012.0


Στο link που ακολουθεί : http://www.4shared.com/zip/5cE_twco/mora_baseis_2011_2012.html υπάρχει η εφαρμογή, μία βάση access με τις περυσινές βάσεις των σχολών (διάβασε το readme) και το readme2011_2012.pdf
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πέρυσι τέτοιες μέρες η Έπαφος έβγαλε μία αναβάθμιση με την οποία η εφαρμογή μου δεν δούλευε , είχαν πειράξει το σχολικό έτος και αντί για 10-11το έκαναν 010-11 !!!!!!!!!!!!!! με αποτέλεσμα η εφαρμογή να μην βρίσκει εγγραφές για το έτος 10-11. Χτες, Παρασκεύη 22/6 η Έπαφος και πάλι έστειλε μήνυμα στα σχολεία για νέα αναβάθμιση -την 16.05.
Επειδή πιθανότατα θα κάνουν κάποια αντίστοιχη τροποίηση της τελευταίας στιγμής προτείνω το εξής:
1) Αν δεν έχετε κάνει ακόμη την αναβάθμιση, τότε κράτα ένα αντίγραφο του φακέλου C:\Nestor πχ C:\Backup_Nestor. Κάνε κανονικά την αναβάθμιση. Την Δευτέρα που θα έρθουν οι βαθμοί στο σχολείο, κάνε εισαγωγή των βαθμών στην κανονική εφαρμογή του C:\Nestor, και μετά ξανακάνε εισαγωγή των βαθμών - μετονομάζοντας τους φακέλους C:\Nestor σε C:\Good_Nestor, και του C:\Backup_Nestor σε C:\Nestor.
Μετά από αυτό επανέφερε τα προηγούμενα ονόματα φακέλων (C:\Nestor και C:\Backup_Nestor).
Τρέξε τώρα την εφαρμογή μου με το Nestor.mdb που υπάρχει στο C:\Backup_Nestor.
2) Αν έχεις κάνει ήδη την αναβάθμιση, ρίξε μια ματιά στο Στέκι τη Δευτέρα το πρωΐ. Θα προσπαθήσω να διορθώσω την εφαρμογή αν χρειάζεται, ελπίζω να προλάβω.
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Ιουν 2012, 12:54:00 πμ από moria_creator »

moria_creator

  • Οπαδός
  • **
  • Μηνύματα: 16
Good news, Η εφαρμογή δουλεύει.
Έχει μόνο ένα μικρό Bug, αν για κάποιο λόγο σας βγάλει ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (εφόσον βένβαια έχετε κάνει ενημέρωση φοίτησης) τότε πιθανότητα έχει για σχολικό έτος το 2010-2012. Κλείστε την εφαρμογή, ξανανοίξτε τη και όλα ΟΚ.

moria_creator

  • Οπαδός
  • **
  • Μηνύματα: 16
Update:
1)Άλλαξε το file hosting μιας και το filefactory αρνιόταν πεισματικά να επιτρέψει downloads
2)Διορθώθηκαν 2 bugs: α)σε περίπτωση μαθητή που έγραψε 0 (μηδέν) σε κάποιο μάθημα, αντί του 0 η εφαρμογή χρησιμοποιούσε τον βαθμό του προηγούμενου μαθητή στο μάθημα αυτό. β)σε περίπτωση μαθητή ΘΕΤΙΚΗΣ ή ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ κατεύθυνσης που σαν μάθημα επιλογής είχε ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΠ δεν εμφανιζόταν τα μόρια μαθητή στο πρώτο πεδίο.
Όποιος έχει εντοπίσει άλλα λάθη, ας βάλει μια φωνή