3-τεκνοι Καθηγητές

Ξεκίνησε από Vangelis, 09 Απρ 2006, 06:36:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Vangelis

Πιστεύω να μάθατε τα νέα " Από ειδικό πίνακα, και ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, θα διορίζονται οι εκπαιδευτικοί που έχουν τρία παιδιά και πάνω  (σε ποσοστό 20%)"

Πλήρης αξιοκρατία στους διορισμούς!!!  Το σκάνδαλο διορισμού των πολυτέκνων χωρίς κανένα κριτήριο, δίπλα στο σπίτι τους  και χωρις να κάνουν καμμία πρόσθετη  εργασία στο σχολείο διευρύνεται.
Το κράτος μεταθέτει τις ευθύνες του στην πλάτη της Παιδείας και των εκπαιδευτικών αντί να δίνει τα σωστά επιδόματα τους διορίζει.

Να αναφέρω ένα προσωπικό παράδειγμα στο σχολείο μου υπάρχουν 5! νεοδιόριστοι πολύτεκνοι οι οποίοι δεν κάνουν καμμία εξωδιδακτική εργασία ούτε εφημερίες.  Υπάρχουν και μερικοί συνάδελφοι με 32-33 χρόνια υπηρεσία που αναγκάζονται να κάνουν 2 φορές εφημερία την εβδομάδα γιατί δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες.  Η απορία ένός από αυτούς είναι ΄"καλά εγω δεν λέω να μείνουν ούτε ώρα παραπάνω στο σχολείο αλλά τις ώρες που έχουν μάθημα και είναι στο σχολείο δεν μπορούν να κάνουν  έστω και μισή εφημερία"

Να συμπληρώσω ότι οι 3-τεκνοι δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτούς τους χαριστικούς διορισμούς θέλουν και αυτοί το 100% να διορίζονται δίπλα στι σπίτι τοςυ κ.λπ
Συμπερασμα η γονιμότητα είναι το καλύτερο εφόδιο (και δεν χρειάζεται μυαλό γιαυτό)