Καθήκοντα Καθηγητών ΠΕ19-20

Ξεκίνησε από dozb, 30 Νοε 2007, 10:02:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dozb

Γεια σας...

Θα ήθελα να ρωτησω τους συναδέλφους, που μπορώ να βρω νομοθεσία σχετική με τους ΠΕ19-20... Καθήκοντα, εξωδιδακτικές εργασίες και επιτροπές Πανελληνίων...

Παρατήρησα κάτι το περίεργο στο σχολείο που είμαι... Πέρσι, υπεύθυνοι VBI ήταν δυο καθηγητές άλλων ειδικοτητων, όχι πληροφορικοί, ενώ υπήρχε καθηγητης πληροφορικής στο σχολείο..... Δεν ξέρω αν αυτό συνδέεται με το ποιος έχει αναλάβει το Νεστωρα, όπως και το αν ο καθηγητης πληροφορικής πρέπει να αναλάβει το Νέστωρα αν δε συμπληρώνει ωράριο κλπ, κλπ

Ευχαριστώ πολύ. Όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη...

pgrontas

Από ότι ξέρω, αν υπάρχει καθηγητής πληροφορικής στο σχολείο, έχει τον πρώτο λόγο για να είναι χειριστής στην επιτροπή των πανελληνίων (εκτός βέβαια αν δεν θέλει).
Σχετικά με τον Νέστωρα, νομίζω είναι απλά μια εξωδιδακτική δραστηριότητα σαν τις υπόλοιπες που κατανέμει ο σύλλογος.
Δεν νομίζω να σχετίζονται.
Programs must be written for people to read, and only incidentally for machines to execute - Harold Abelson

anasta

- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΝΕΣΤΩΡΑΣ-ΕΠΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ VBI.
- ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΕΠΕΗΥ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ. ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ(ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΤΛ). ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΤΕ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
- Κ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ TO VBI ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ VBI ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΛΗΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ VBI! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.