Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικό Λύκειο => Γενικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: JoT128 στις 30 Ιουν 2017, 03:05:51 μμ

Τίτλος: Μηχανογραφικό, βοήθεια επιλογή σχολής
Αποστολή από: JoT128 στις 30 Ιουν 2017, 03:05:51 μμ
Καλησπέρα, έχω πλέον τα αποτελέσματα από τις πανελλήνιες και είναι αρκετά στενάχωρα,( 12.350) δεν είχα δει καθόλου σχολές σαυτό το εύρος και νιώθω λίγο dead, αν πρέπει να επιλέξω κάτι μέχρι πριν λίγο καιρό ήθελα οπωσδήποτε ΑΕΙ-Πληροφορική, μια ματια που έριξα μου τράβηξε την προσοχή η Στατιστικη κ Ασφαλιστική Πειραιά και Επιστήμη Υπολογιστών Ηράκλειο  (δύσκολα φευγω εκτος Αθήνας ωστόσο). Τι μπορείτε να μου προτείνετε να κάνω και τί ξέρετε γιαυτές τις σχολές;
Τίτλος: Απ: Μηχανογραφικό, βοήθεια επιλογή σχολής
Αποστολή από: dkontos στις 02 Ιουλ 2017, 12:30:00 μμ
Καλά αποτελέσματα.

Η σχολή Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι από τις καλύτερες σχολές που έχουμε στα ελληνικά πανεπιστήμια στον τομέα της Πληροφορικής, αν είχες την δυνατότητα να την παρακολουθήσεις θα είχες κάνει πολύ καλή επιλογή. Δες απαραίτητα το πρόγραμμα σπουδών της γιατί είναι μια άκρως απαιτητική σχολή.

Μπορείς να δεις και την Μηχανικών Υπολογιστικών Συστημάτων, στο ΤΕΙ Πειραιά που και αυτή είναι αξιόλογη (πάλι ενημερώσου για το πρόγραμμα σπουδών της). Επειδή βλέπω ότι δεν σου αρέσει και τόσο η ονομασία ΤΕΙ στις επιλογές σου, σε ενημερώνω ότι το ΤΕΙ Αθήνας και το ΤΕΙ Πειραιά με ανακοίνωση του πρωθυπουργού, ξεκίνησαν την συγχώνευση τους και θα μετονομαστούν σε Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής   (http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/panepistimio-dytikis-attikis-sto-mihanografiko-toy-2018 (http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/panepistimio-dytikis-attikis-sto-mihanografiko-toy-2018))

Σου εύχομαι και πάλι καλά αποτελέσματα.