Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικό Λύκειο => Γενικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: Νίκος Αδαμόπουλος στις 30 Μαΐ 2011, 09:00:42 μμ

Τίτλος: Επιμόρφωση στο αντικείμενο: "Ερευνητικές Εργασίες"
Αποστολή από: Νίκος Αδαμόπουλος στις 30 Μαΐ 2011, 09:00:42 μμ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Γενικών Λυκείων στο αντικείμενο: «Ερευνητικές Εργασίες (project)»

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω Διαδικτύου (Internet), από 19 Μαΐου 2011 έως και 30 Μαΐου 2011, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oepek.gr,  (πεδίο επιλογή υποβολή αιτήσεων).  Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά  την προαναφερθείσα ημερομηνία δε θα ληφθούν υπόψη.
Τίτλος: Απ: Επιμόρφωση στο αντικείμενο: "Ερευνητικές Εργασίες"
Αποστολή από: Sergio στις 30 Μαΐ 2011, 11:33:42 μμ
Στο τσακ το πρόλαβα (αφού δεν άλλαξε ακόμα από 30/5)

Thanx Nick :)
Τίτλος: Απ: Επιμόρφωση στο αντικείμενο: "Ερευνητικές Εργασίες"
Αποστολή από: Νίκος Αδαμόπουλος στις 06 Ιουν 2011, 09:58:51 πμ
Καταγγελίες Εκπαιδευτικών για κάλυψη θέσεων επιμορφωτών και επιμορφούμενων από τον ΟΕΠΕΚ
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10302&spec=job&type=1

Πληθαίνουν οι καταγγελίες Εκπαιδευτικών για τον Οργανισμό Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (ΟΕΠΕΚ) σχετικά με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Επιμορφωτών και Επιμορφούμενων στο πλαίσιο της Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Γενικών Λυκείων  στο αντικείμενο "Ερευνητικές Εργασίες (Project)".

Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (διαβάστε την πρόσκληση του ΟΕΠΕΚ) που δημοσιεύτηκε στο δικτυακό τόπο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" χθές 30/05/2011 ώρα 17:09:41 δίνεται προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την κάλυψη των θέσεων μέχρι 30/05/2011 στις 24.00 (δείτε την ημερομηνία ανάρτησης της πρόσκλησης). Δηλαδή οι ενδιαφερόμενοι είχαν μόλις λίγες ώρες για να ενημερωθούν και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Μάλιστα στην πρόσκληση αναφέρεται ότι οι εκπαιδευτικοί σε όλα τα λύκεια θα πρέπει να ενημερωθούν ενυπόγραφα πράγμα το οποίο δεν έγινε σε καμμία περίπτωση όπως αποδεικνύεται από τις καταγγελίες των εκπαιδευτικών.


Για την τήρηση της τάξης, της νομιμότητας και της διαύγειας ο Οργανισμός Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (ΟΕΠΕΚ) θα πρέπει να επανακαθορίσει τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για την συγκεκριμένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, λαμβάνοντας τουλάχιστον υπόψη του την ημερομηνία ανάρτησής της στον δικτυακό τόπο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ".
Τίτλος: Απ: Επιμόρφωση στο αντικείμενο: "Ερευνητικές Εργασίες"
Αποστολή από: amichail στις 06 Ιουν 2011, 10:08:33 πμ
Όπως φαίνεται στο
http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13000:epanalipsi-tou-epimorfotikou-programmatos-tou-oepek-gia-tis-ereinitikes-ergasies-projects&Itemid=708

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Ο.ΕΠ.ΕΚ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (PROJECTS)

O Οργανισμός Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (Ο.ΕΠ.ΕΚ) ευχαριστεί τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς και τους εκατοντάδες επιμορφωτές που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής, στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος για τις Ερευνητικές Εργασίες (projects). Η ανταπόκριση στο πρόγραμμα αυτό ήταν, πράγματι, εντυπωσιακή!

Επειδή οι ανάγκες των εκπαιδευτικών για το συγκεκριμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα είναι πολύ μεγάλες,  αποφασίστηκε να επαναληφθεί το πρόγραμμα και τον επόμενο Σεπτέμβριο. Οι προσκλήσεις για αιτήσεις και οι σχετικές ηλεκτρονικές φόρμες για εκπαιδευτικούς και επιμορφωτές θα αναρτηθούν στον ιστοτόπο του Ο.ΕΠ.ΕΚ. τις επόμενες  εβδομάδες.
Τίτλος: Απ: Επιμόρφωση στο αντικείμενο: "Ερευνητικές Εργασίες"
Αποστολή από: stam12 στις 28 Ιαν 2018, 01:11:25 μμ
Έχω την αίσθηση πως οι Ερευνητικές Εργασίες απαξιώνονται από τους συλλόγους των εκπαιδευτικών. Στο σχολείο μου για παράδειγμα εκδηλώθηκε απροθυμία να γίνει η παρουσίαση των ΕΕ για το Α' τετράμηνο! Παρατηρούνται και σ' άλλα σχολεία, τέτοια φαινόμενα;

Οι Ερευνητικές Εργασίες για μας είναι "σωσίβιο", γιατί συμπληρώνουμε τις ώρες μας μ' αυτές, αλλά και για τα παιδιά είναι ωφέλιμες, γιατί μαθαίνουν βιωματικά κάποια πράγματα και δε θα έπρεπε ν' απαξιώνονται.