Ναι βρε Γιώργο μου αλλά υπήρχε θεωρητικά η εμπειρία από την ΑΕΠΠ που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί (η εμπειρία) ώστε να αποφύγουμε αυτά τα αγκάθια.
Ας μη ξεχνάμε το γεγονός ότι το παρών βιβλίο υπάρχει και διδάσκεται τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά ως πέρυσι δεν μας πείραζε μιας και όλα τα στραβά του τα παραβλέπαμε διότι το μάθημα δεν ήταν Πανελλαδικά εξεταζόμενο. Τουλάχιστο εγώ αυτό έκανα και ξέρω και άλλους που ακολουθούσαν την πεπατημένη της ΑΕΠΠ.
Βέβαια αυτό ήταν σφάλμα από τη μεριά μου / μας, που δεν διαμαρτυρηθήκαμε τόσο καιρό να αλλάξει το βιβλίο. Αλλά την είχαμε βολέψει έτσι. Άλλωστε ούτε προγραμματισμό ύλης μας είχαν ποτέ ζητήσει.
Από την άλλη όμως μετά από τόσες διαμαρτυρίες που διατυπώθηκαν πέρυσι για το βιβλίο αυτό θα έπρεπε κάτι να έχει πάρει το αυτί τους εκεί επάνω, αλλά που χρόνος. Κοιτούσαν πως να κερδίσουν κανένα ψηφαλάκι μια στις Ευρωεκλογές και μια στις Εθνικές.
Ίσως έπρεπε οι σύμβουλοι να φωνάξουν λίγο περισσότερο, ίσως έπρεπε να ρωτήσουν και κανέναν της δευτεροβάθμιας που να είναι στο σχολείο του και να διδάσκει το μάθημα και όχι καθηγητές τριτοβάθμιας που δεν έχουν ιδέα τι γίνεται από κάτω τους. Όχι αποσπασμένους που κοιτούν τη βόλεψή τους κι έχουν να μπουν κάτι χρόνια σε αίθουσα και ζούν στη χώρα της μπανάνας. Νομίζω πως η διαφήμιση του Λουμίδη έχει απόλυτο δίκιο... Έκαστος στο είδος του. Μπορεί τώρα ο Μπαμπινιώτης να ξέρει τί γίνεται στο δημοτικό ή στα ΕΠΑ. Λ; Αν είναι δυνατόν.
Για όλα τα παραπάνω αγαπητέ μου Γιώργο θεωρώ την όλη κατάσταση απογοητευτική.