Εκπαιδευτικό Σενάριο Διδασκαλίας και μάθησης με την αξιοποίηση εκπαιδευτικού λογ

Ξεκίνησε από tomagor, 20 Νοε 2008, 05:54:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Laertis

Απ'ότι βλέπω είναι αρκετά πρόσφατο έργο με ημερομηνία 13/11/2008. Το πρόβλημα είναι ότι εντάσσεται οτι Γ' ΚΠΣ το οποίο λήγει στις 31/12/2008. Πως θα υλοποιηθεί μέσα σε ένα μήνα ;
Το ΠΙ στην ιστοσελίδα του δεν έχει καμία αναφορά σε αυτό ... Ούτε καν ο φορέας υλοποίησης δεν έχει επιλεγεί ακόμα ...

Δυστυχώς προβλέπεται μάλλον ακόμα μια προχειροστημένη επιμόρφωση σε ένα αρκετά αξιόλογο αντικείμενο (αν τελικά υλοποιηθεί) έτσι ώστε να απορροφηθούν αδιάθετα κονδύλια από το Γ' ΚΠΣ. Η συνηθισμένη Ελληνική λογική της τελευταίας στιγμής (αρπαχτή), με ελάχιστη ή και καθόλου οργάνωση έτσι ώστε να πάρουμε κάποια παραπάνω Ευρώ.
Με τις υγείες μας ....
Νικολακάκης Γιώργος
Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων
Καθηγητής Πληροφορικής
http://users.sch.gr/gnikola

tomagor

Καινούργιο έργο!
Το θέμα είναι ότι υπάρχει σχέδιο Εκπαιδευτικού Σεναρίου
και τώρα έρχετε το eetpe και μας δίνει ένα άλλο φύλο Εκπαιδευτικού σεναρίου επεκτέινοντάς το για να συμπεριλάβει και το εκπαιδευτικό λογισμικό.
Έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο ή είμαι ο πρώτος :) !!!

(σόρυ για τα ορθογραφικά)

P.Tsiotakis

Άλλο πάλι και τούτο!!

Στο http://www.eetpe.gr  κάτω δεξιά υπάρχουν οι φορείς υλοποίησης (Καποδιστριακό και ΚΕΚ εθνικής εμβέλειας)
Θα πάρω αύριο τηλ να ρωτήσω

dimoiko

Επικοινώνησα με τον φορέα υλοποίησης του έργου στην Θεσ/νικη ( ΚΕΚ Δελτα με την κα Γαρόφλου, όπως αναγράφεται στη σελίδα του προγράμματος) για να λάβω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία συμμετοχής.
Μου απάντησαν ότι το Π.Ι. τους είχε αποστείλει εναν κατάλογο συμμετεχόντων τους οποίους και ενημέρωσαν για την διεξαγωγή. Οι αιτήσεις συμμετοχής (εκδήλωσης ενδιαφέροντος) μου είπαν ότι είχαν γίνει μέσω του διαδικτυακού κόμβου του Π.Ι. κάπου το καλοκαίρι. Το σεμινάριο είναι 35 ώρες σε 7 μέρες εκτός ωραρίου (4:30-9:30). Θα επικοινωνήσει μου είπε ο φορέας με το Π.Ι. εαν μπορεί και κάποιος εκτός λίστας να παρακολουθήσει ως αναπληρωτής σε περίπτωση που δεν προσέλθει κάποιος επιμορφούμενος.
Συναδελφικοί Χαιρετισμοί
Οικονομίδης Δ.
Καθηγητής ΠΕ19
M.Sc. Information Systems

tomagor

Αύριο τελειώνει η δικιά μας επιμόρφωση.
για το σκοπό αυτό και για περαιτέρω μελέτη και βοήθημα για όλους τους άλλους έχω δημιουργήσει ένα forum σχετικά με εκπαιδευτικά σενάρια.
Δεν μπορώ να σας πώ ακόμα διεύθυνση λόγω του ότι έχουμε εξετάσεις αύριο. οπότε από αύριο ελπίζω να μπορώ να το δημοσιεύσω..

και θα γράψω και της εντυπώσεις μου...
επίσης τα εκπαιδευτικά σενάρια παίρνουν πολύυυ χρόνο!! :)