πρόβλημα φόρτωσης του pseudoglossa.gr

Ξεκίνησε από annag, 26 Οκτ 2009, 01:15:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

annag

Καλησπέρα σε όλους! Διδάσκω και εγώ πρώτη φορά το μάθημα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το site: www.pseudoglossa.gr λειτουργεί γιατί μου εμφανίζεται μόνο μία μπλε κενή σελίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

sstergou

Θα σου πρότεινα να κάνεις αναβάθμιση τον flash player (εάν δεν έχεις ήδη την τελευταία έκδοση)
http://www.adobe.com/products/flashplayer/

Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει τότε για να σε βοηθήσω θα ήθελα τις εξής πληροφορίες :
1)Τι λειτουργικό σύστημα έχεις;
2)Ποιον browser χρησιμοποιείς;
3)Μήπως έχεις πρόβλημα με τη σύνδεσή σου (είναι αργή/ασταθής) και δεν μπορεί να φορτώσει;

sstergou

#2
Το πρόβλημα τελικά ήταν η χρησιμοποίηση του swfdec ως default flash player στον firefox. Να σημειώσω ότι το pseudoglossa.gr δεν μπορεί να λειτουργήσει με τα swfdec, gnash καθώς χρησιμοποιεί δυνατότητες μη διαθέσιμες στα συγκεκριμένα plugins.

Η λειτουργία του έχει δοκιμαστεί μόνο με τον flash player της adobe o οποίος είναι διαθέσιμος δωρεάν για όλα τα λειτουργικά αλλά δυστυχώς δεν είναι ελλακ.

Στο ubuntu linux η εγκατάστασή του μπορεί να γίνει είτε από την προσθαφαίρεση (με όλες τις πηγές ενεργοποιημένες) είτε από το synaptic.

chal


sstergou

Το synaptic είναι ένα πρόγραμμα που αναλαμβάνει την διαχείριση (προσθήκη, αναβάθμιση, αφαίρεση) του λογισμικού ενός υπολογιστή ο οποίος τρέχει κάποια διανομή linux βασισμένη σε debian. Το synaptic συνδέεται με τα επίσημα αποθετήρια της διανομής και για αυτό το λόγο δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αυτό που γίνεται στα windows δηλαδή να κατεβάσεις το αρχείο εγκατάστασης κτλ.

Εάν δεν το έχεις ακούσει τότε μάλλον τρέχεις κάποια διανομή linux που δεν είναι βασισμένη σε debian. Απ' όσο ξέρω αρκετές διανομές προσφέρουν αντίστοιχα εργαλεία.