Οι ψηφοφορίες που θέτεις είναι κατά το δικό σου εγώ και για να καλύψεις τα συναισθηματικά σου κενά. Από εκεί και μετά το ποιος τόσο προσωπικά όσο και κλαδικά ανήκει σε λόμπυ μπορείς να το βάλεις σε μια από τις αγαπημένες σου ψηφοφορίες και να γεμίσεις ακόμη ένα κενό που έχεις.
Δυστυχώς από τον τρόπο που γράφεις με οδηγείς στο σημείο να προφέρω το nickname σου κατά πως το ορίζει η Τουρκική όπου το i προφέρεται ου, πλέον του γεγονότος ότι προσπαθείς μανιωδώς κι άκομψα να δημιουργήσεις διάσπαση στον κλάδο κατά την προσφιλή μέθοδο των εκάστοτε κυβερνήσεων.
Επίσης έγραψα ότι :
Αν θέλεις και την καθαρά προσωπική μου άποψη επί του θέματος. Ναι θεωρώ ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που ευαγγελίζεσαι, διαφωνώ όμως με τη λογική σου. Ότι δηλαδή θα πρέπει κάποιοι να χάσουν κάποια προνόμια ή δικαιώματα ή (βάλε όποια λέξη επιθυμείς) προκειμένου να ικανοποιηθεί το εγώ σου, από το να διεκδικήσεις, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά, την προσθήκη κάποιου προνομίου ή δικαιώματος ή (βάλε όποια λέξη επιθυμείς), γιατί αν συμβεί αυτό το οποίο επιθυμείς, δεν θα αργήσει καθόλου η στιγμή που θα συμβεί ακριβώς το ίδιο και για εσένα και βέβαια τότε δεν θα βρεις συμπαράσταση πουθενά. Ίσως μάλιστα το αντίθετο.
Αλλά προφανώς εθελοτυφλείς κι αδυνατείς να διαβάσεις ένα μήνυμα ολόκληρο. Καλή δύναμη στον αγώνα σου.