Γυμνάσιο > Γενικά

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟΥ ... ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ

(1/1)

za√‘ag:
Θα με βόλευε να φτιάξω σταυρόλεξα (πχ hot potatoes) αλλά να έχω τη δυνατότητα να δίνει ο κάθε μαθητής το ονοματεπώνυμό του και να καταχωρούνται οι απαντήσεις - επιδόσεις του καθενός.
Υπάρχει κάτι; (Δεν βρήκα όσο έψαξα) ...
Το να τρέχει σε ιστοσελίδα (τοπικά) λόγω χρήσης LTSP θα ήταν ιδανικό....

dski:
Ρίξε αν θες μια ματιά στο Kubbu: http://www.kubbu.com/

Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και τη διαχείριση, επιτρέπει να φτιάξεις λογαριασμούς για μαθητές (μέχρι όμως 30 νομίζω) και υποστηρίζει διαφόρων τύπων παιγνιώδεις δραστηριότητες (και σταυρόλεξα τα οποία, αφού δώσεις τις λέξεις, τα παράγει αυτόματα). Θυμάμαι όμως να έχει ένα πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα σταυρόλεξα. Ενώ μπορείς να εισάγεις ελληνικές λέξεις στο σταυρόλεξο όταν οι μαθητές το λύνουν δεν μπορούν να εισάγουν ελληνικούς χαρακτήρες. Μπορεί όμως με κάποιο τρόπο να σε βολέψει.

za√‘ag:
Θα το κοιτάξω ... αλλά πέρα από τα Ελληνκά δεν μου αρέσει η ιδεα να κάνουν οι μαθητές λογαριασμό εκεί ...

a.pyx.pi:

--- Παράθεση από: za√‘ag στις 30 Οκτ 2019, 08:49:26 μμ ---Θα το κοιτάξω ... αλλά πέρα από τα Ελληνκά δεν μου αρέσει η ιδεα να κάνουν οι μαθητές λογαριασμό εκεί ...

--- Τέλος παράθεσης ---
Καλησπέρα σας
Μια εναλλακτική λύση :

Μπορείτε να τους κάνετε λογαριασμό στο ΠΣΔ ως μαθητές και να προσαρμόσετε κάποιο εργαλείο του eclass.sch.gr ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες σας (π.χ Ερωτηματολόγιο)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση