Γενικό Λύκειο > Εξετάσεις 2011-2012

εξετάσεις 2012

(1/15) > >>

Stefevan:
Τι λέτε για φέτος? Θα είναι πιο δύσκολα ή πιο εύκολα επειδή η φυσική και τα μαθηματικά ήταν αρκετά δύσκολα...?? και τι πιστεύεται ότι θα παίξει?

 :)

metestaki:
Ελπίζω να είναι σωστά κατανεμημένη η βαθμολογία...
Αλλά και να υπάρχει δυσκολία, στα πλαίσια του μαθήματος βέβαια, για να ξεχωρίσουν οι μαθητές που προσπάθησαν από πέρσι το καλοκαίρι να μάθουν προγραμματισμό!!!
Ίδωμεν...  :(

twisted:
Ελπίζω να μην επηρεαστούν οι θεματοδότες από τα άλλα μαθήματα και τα θέματα να είναι αντάξια Πανελλαδικών εξετάσεων για να ξεχωρίσουν πραγματικά αυτοί που πρέπει.

petrosp13:
Αν κρίνουμε από τα περσινά και με βάση και τα περσινά παρατράγουδα σε Μαθηματικά και Φυσική, περιμένουμε και πάλι αρκετά βατά θέματα
Η διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχει κυβέρνηση να αναλάβει το πολιτικό κόστος, άρα μπορεί να δούμε αρκετά δύσκολα θέματα και στον προγραμματισμό (κυρίως για όσους στοχεύουν σε βαθμολογίες άνω του 80)

Νίκος Αδαμόπουλος:

--- Παράθεση ---... τι πιστεύεται...

--- Τέλος παράθεσης ---

... και μια και μιλάμε για χρήση της ελληνικής (ΓΛΩΣΣΑΣ) ... πολλές φορές κι εμείς κάνουμε (συντακτικά και λογικά!) λάθη που δεν θα έπρεπε...! Το ότι είμαστε και εκπαιδευτικοί και εδώ μας διαβάζουν και μαθητές θα έπρεπε να μας κάνει πιο προσεκτικούς...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση