Διαγώνισμα για το 2010-2011

Ξεκίνησε από odysseas, 18 Νοε 2010, 03:50:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

odysseas

Συνάδελφοι, συνήθως τις προηγούμενες χρονιές είχε ήδη ανακοινωθεί η δημιουργία ομάδας για τη σύνταξη διαγωνισμάτων στην Ανάπτυξη Εφαρμογών. Υπάρχει η επιθυμία για κάτι τέτοιο φέτος;

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο η όλη προσπάθεια να οδηγήσει απαραίτητα σε ένα και μοναδικό τελικό διαγώνισμα. Με πιθανή εξαίρεση το 1ο θέμα, ίσως θα μπορούσαν να παραχθούν 2 ή 3 εναλλακτικές επιλογές για κάθε θέμα, διαφορετικής δυσκολίας. Έτσι, ο κάθε συνάδελφος θα μπορούσε να παράγει από αυτά ένα τελικό διαγώνισμα με το συνολικό βαθμό δυσκολίας που ο ίδιος κρίνει κατάλληλο.

Με τον τρόπο αυτό υπάρχει αφενός μεγαλύτερη ποικιλία προτάσεων και αφετέρου αποφεύγεται η δημιουργία ενός "φουσκωμένου" διαγωνίσματος που, παρά τις εξαιρετικές επιμέρους ασκήσεις που μπορεί να περιέχει, ίσως να μην απευθύνεται πραγματικά σε όλο το εύρος των μαθητών ή να μην μπορεί να εξεταστεί εντός τριώρου.

Υ.Γ. προς τους διαχειριστές: σκοπίμως αναρτώ αυτό το θέμα στη γενική περιοχή για την ΑΕΠΠ. Αν τελικά οδηγήσει στη δημιουργία ομάδας, ας το μετακινήσετε μαζί με τα αντίστοιχα των προηγούμενων ετών!

gpapargi

Θα βγει ανακοίνωση σύντομα. Απλά μπλέξαμε με τα όσα συμβαίνουν. Θα κουβεντιάσουμε 1-2 θέματα πρώτα με την περυσινή ομάδα ως προς κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη διαδικασία και θα βγει ανακοίνωση για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε. Συνήθως η διαδικασία της κατασκευής του διαγωνίσματος αρχίζει με το νέο έτος.