Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικό Λύκειο => Γ΄ Λυκείου => Μήνυμα ξεκίνησε από: odysseas στις 18 Νοε 2010, 03:50:04 ΜΜ

Τίτλος: Διαγώνισμα για το 2010-2011
Αποστολή από: odysseas στις 18 Νοε 2010, 03:50:04 ΜΜ
Συνάδελφοι, συνήθως τις προηγούμενες χρονιές είχε ήδη ανακοινωθεί η δημιουργία ομάδας για τη σύνταξη διαγωνισμάτων στην Ανάπτυξη Εφαρμογών. Υπάρχει η επιθυμία για κάτι τέτοιο φέτος;

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο η όλη προσπάθεια να οδηγήσει απαραίτητα σε ένα και μοναδικό τελικό διαγώνισμα. Με πιθανή εξαίρεση το 1ο θέμα, ίσως θα μπορούσαν να παραχθούν 2 ή 3 εναλλακτικές επιλογές για κάθε θέμα, διαφορετικής δυσκολίας. Έτσι, ο κάθε συνάδελφος θα μπορούσε να παράγει από αυτά ένα τελικό διαγώνισμα με το συνολικό βαθμό δυσκολίας που ο ίδιος κρίνει κατάλληλο.

Με τον τρόπο αυτό υπάρχει αφενός μεγαλύτερη ποικιλία προτάσεων και αφετέρου αποφεύγεται η δημιουργία ενός "φουσκωμένου" διαγωνίσματος που, παρά τις εξαιρετικές επιμέρους ασκήσεις που μπορεί να περιέχει, ίσως να μην απευθύνεται πραγματικά σε όλο το εύρος των μαθητών ή να μην μπορεί να εξεταστεί εντός τριώρου.

Υ.Γ. προς τους διαχειριστές: σκοπίμως αναρτώ αυτό το θέμα στη γενική περιοχή για την ΑΕΠΠ. Αν τελικά οδηγήσει στη δημιουργία ομάδας, ας το μετακινήσετε μαζί με τα αντίστοιχα των προηγούμενων ετών!
Τίτλος: Απ: Διαγώνισμα για το 2010-2011
Αποστολή από: gpapargi στις 19 Νοε 2010, 10:06:40 ΠΜ
Θα βγει ανακοίνωση σύντομα. Απλά μπλέξαμε με τα όσα συμβαίνουν. Θα κουβεντιάσουμε 1-2 θέματα πρώτα με την περυσινή ομάδα ως προς κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη διαδικασία και θα βγει ανακοίνωση για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε. Συνήθως η διαδικασία της κατασκευής του διαγωνίσματος αρχίζει με το νέο έτος.