Αποστολέας Θέμα: Οι καθηγητές Λυκείου επιστροφή στο σχολείο και διόρθωση απολυτηρίων  (Αναγνώστηκε 1589 φορές)

dim

 • Δεινόσαυρος
 • *****
 • Μηνύματα: 445
...σε πολλά Λύκεια με επείγον μήνυμα καλούνται οι Διευθυντές Λυκείου να καλέσουν την Δευτέρα 12 /7 τους καθηγητές να τυπώσουν πάλι τα απολυτήρια, να τα ξαναγράψουν και να καλέσουν τους μαθητές και τους γονείς να φέρουν το λάθος απολυτήριο που πήραν για να πάρουν το σωστό.

Η ειδοποίηση για την αλλαγή αυτή ήρθε την Παρασκευή 9/7/10 με email. ..την Τρίτη 6/7/10, ημέρα άδειας για όλους μας, όλος σχεδόν ο σύλλογος πήγε στο σχολείο και εργάστηκε έως το απόγευμα για να βγουν τα απολυτήρια, οι βεβαιώσεις και οι έλεγχοι. Τώρα μας ζητείται να κάνουμε τη δουλειά αυτή από την αρχή και μάλιστα την Κυριακή(!) 11/7/10.

Η αλλαγή στο λογότυπο του υπουργείου θα έπρεπε να είχε γίνει στην αναβάθμιση του Νέστωρα που στάλθηκε στα σχολεία από τον Μάιο. Όμως η αναβάθμιση δεν συμπεριέλαβε την αλλαγή αυτή.

...Για να εκτυπωθούν τόσες χιλιάδες απολυτήρια και βεβαιώσεις πρόσβασης σε όλους τους αποφοίτους, το κόστος είναι τεράστιο. Περιττά έξοδα λοιπόν σε μια εποχή που η χρηματοδότηση των σχολείων είναι υποτυπώδης συγκριτικά με άλλα χρόνια, ενώ τα πάγια έξοδα μιας σχολικής μονάδας, συνεχώς αυξάνονται (πετρέλαια το χειμώνα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, γραφική ύλη, χαρτικά, αναλώσιμα υλικά, υλικά καθαρισμού κτλ.)

καταγγελία εκπαιδευτικού.........
Στις 2:00 πμ σήμερα το βράδυ (Σάββατο ξημερώματα δηλαδή) μου τηλεφώνησε ο διευθυντής του σχολείου να μου πει πως έχει γίνει λάθος με τα απολυτήρια και τις βεβαιώσεις πρόσβασης που δώσαμε, διότι στο λογότυπο πάνω αριστερά γράφει Υπουργείο εθνικής παιδείας και όχι υπουργείο δια βίου μάθησης, και πως πρέπει να ξανατυπώσουμε όλα τα απολυτήρια και τις βεβαιώσεις.

Ερωτάται η κ. Υπουργός
1. Πότε θα σταματήσει επιτέλους η προχειρότητα με την οποία το ΥΠΔΒΜΘ, αντιμετωπίζει ..........!!!

pthomop

 • Δεινόσαυρος
 • *****
 • Μηνύματα: 313
Ευτυχως το εντοπισαμε το λαθος οταν ειχαμε εκτυπωσει τα μισα απολυτηρια. Φταιει ο Επαφος που στην τελευταια αναβαθμιση δεν το ειχε προσθεσει.

joyjohnnickname

 • Φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
 • Οπαδός
 • **
 • Μηνύματα: 17
 • Be the change you want to see in the world
Εμάς μας κάλεσαν να τα φέρουμε πίσω για να μας δώσουν τα καινούρια... Πολλά παιδιά δεν είχαν άλλη φωτογραφία για το καινούριο απολυτήριο, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να κάθονται όλοι μαζί και να ξεκολλάνε προσεκτικά τις φωτογραφίες από τα παλιά για να τα βάλουν στα καινούρια... Σαν να βλέπεις μεγαλόσωμα νήπια να κάνουν χειροτεχνία, σκυμμένα στο τραπέζι και χράτς χρούτς τα ψαλίδια! Τι τραβάτε και σεις καημένοι...  :-\
Το χειρότερο ήταν για τους μαθητές που είχανε δώσει κιόλας το αντίγραφο του απολυτηρίου για το μηχανογραφικό... Μένουμε σε χωριό και η δευτεροβάθμια είναι σχετικά μακριά, οπότε άντε πάλι ταξιδάκι πρωινιάτικα!  :P
Σ.Παπαλουκάς (Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής): "Βασικά, με τα μωρά,
πριν φτάσουν τα 2 τους χρόνια, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά,
γιατί δεν είναι interactive..." (!)