Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω ποια είναι η ασάφεια
Είμαι ο γραμματέας του οργανισμού και μας έχουν μείνει 130000 ευρώ για επιδότηση
Έρχεται ένας υπεύθυνος έργου προυπολογισμού 380000 και δεν μπορώ να τον εξυπηρετήσω
Άλλος με 360.000 και δεν μπορώ επίσης
Θα περιμένω να έρθει κάποιος που να μπορώ να εξυπηρετήσω με τα χρήματα που μου απομένουν
Ποιο είναι το παράλογο;;;
συνάδελφε αφού επιμένεις σου λεω το εξής...δηλαδή περιμένεις να σου έρθει ντε και καλά καποιος με 130000 ευρώ επιδότηση;
Επιμένουμε η διατύπωση ήταν του ποδιού όπως και του Δ θέματος...Ευκολα θέματα αλλά απαράδεκτα...μας κάνουν ρεζίλι....περιμένω το συγνώμη της επιτροπής, καθώς ήταν στην επιτροπή και αρκετά άτομα γνωστα που γραφουν και στο στέκι...δεν μπορούμε να κάνουμε ωραιες συζητήσεις για θεματα κα να βλέπουμε ασαφής διατυπώσεις που να προσπάθούμε με νυχια και δόντια να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
Εγώ δεν είπα ότι η απάντηση που δοθηκε με βάση τη διατύπωση είναι λάθος ΑΛΛΑ, ότι η διατύπωση είναι απαράδεκτη και δεν στέκει....
το δυστυχημα είναι ότι αρκετοί πολύ καλοί (με κλιση στον προγραμματισμό) μαθητές, σκεφτηκαν ότι κατι πονηρό έχει η διατυπωση και δεν πάει κάτι καλά και γραψανε αυτό που έπρεπε.
ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, προφανως και το ξερεις καλά το flag (done) δεν είναι παπαγαλία και ελάχιστοί μαθητές το καταλαβαίνουν.
Αυτά τα λέμε όχι προφανώς για να πανικοβληθούν οι μαθητές , αλλά για να καταλάβουμε όλοι μας καποια φορά, ότι πρέπει να στειλουμε μια καλή συντονισμένη απάντηση στην ΚΕΕ που εχει κάνει το μάθημα μας ότι να ναι (μας βαζουνε ότι τους καταβένει, γιατί Φυσική ΚΑΙ Μαθηματικά δεν τα πήγαν καλά και όχι θεματα που προάγουν την κριτική ικανότητα.
Αρκετοί που ήδη με κρίνατε, έχετε επανηλειμμενως τονίσει στο στεκι ότι πρέπει να προάγεται η σωστη διατύπωση και από ότι έχω προσέξει (και κακώς που τόσο καιρό δεν σχολίαζα) είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις λεπτομέρειες .
Για αυτό και μου κάνει τρομερή εντυπωση ότι συμφωνειτε με τη βλακώδη αυτή διατυπωση.
ΟΧΙ κύριοι, δεν συμφωνούμε και ηδη έν τω μεταξύ έχουμε βρεθεί πολλά άτομα και αποφασίσαμε να στείλουμε προς την ΚΕΕ συγκεκριμενη απάντηση για τα θέματα τους , οπως και στις ενημερώσεις για τις βαθμολογήσεις θα τους τα ψάλουμε και για το Γ΄Θέμα και για το Δ΄θέμα.
Μη τους χαιδευουμε.
Σημερα όλα τα σχολεια και τα φροντιστηρια βουίζουν με τις ασαφειες του ΑΕΕΠ, ξανα και ξανα..
Να σας θυμίσω ότι είμαστε υπο ατμόν.... (το μάθημά μας)
Το μάθημα θέλουν πολλοί να το βγάλουν από τις πανελλήνιες ...(π.χ. βλέπε Χατζητεγας , αρχιφροντιστηριαρχης, βρειτε στο ιντερνετ να δειτε πως μας περιποιείται)
Δεν επιτρέπουμε σε μερικούς (απαράδεκτους ) να μας γελοιοποιούν με τις εκφωνήσεις τους και να δίνουν δικαίωμα σε πολλούς να μας αμφισβητούν.
Ειδατε οι φυσικοί βγήκαν και έκραξαν την επιτροπή τους. και μπράβο τους..εμείς κάθε χρόνο φασκουμε και αντιφάσκουμε...
Όλοι το 2010 φωνάζατε για το θεμα αν ήταν ή οχι πίνακας...και όμως οι περισσότεροι βαθμολόγήσαμε υπέρ των παιδιών, γιατί αν περιμέναμε την υποστηριξή σας, θα είχαμε 70% με 80% κάτω από τη βάση..
Σκεφτείται λίγο πριν γραψετε ο κάθε ένας ότι θέλει...
ΟΚ έχετε δικιο γραψαμε σαν απάντηση αυτό που ζήτησαν ...αλλά αυτό που ζήτήσαν ηταν σαφής και σωστό;;;
Ψαχνω να βρω ακριβως το ποσό που μου λείπει ;;; σε παιδιά απευθυνόμαστε....
Του χρόνου τι θα πούμε στους μαθητές μας, κάντε ότι σας λεει η διατυπωση μην σκεφτείται κάτι έξυπνο ή αν δεν ισχυει αυτό που γράφει ..ισχύει σιγουρα....
Με εκτίμηση και χωρίς παρεξήγηση.