Πίνακες - Θυγατρικοί Πίνακες για τα μαθήματα των ΕΠΑΛ

Ξεκίνησε από Αρης, 29 Σεπ 2008, 08:28:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Αρης

Συνάδελφοι φαίνεται ότι φέτος έχουμε κάνει δυναμική την παρουσία μας στο forum  8). Πιστεύω, όπως και πολλοί από εσάς, ότι χρειαζόμαστε οργάνωση.  :police:

Η δική μου πρόταση είναι:
- Η κατηγορία "Επαγγελματικό Λύκειο" παραμένει ως έχει
- Δημιουργία πινάκα για κάθε Ειδικότητα που έχει παρουσία στο forum
- Δημιουργία θυγατρικών πινάκων σε κάθε ειδικότητα τουλάχιστον για τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα
- Δημιουργία θυγατρικών πινάκων σε κάθε μάθημα για τα αντίστοιχα κεφάλαια

Έτσι, θα έχουμε μία δομή:

Επαγγελματικό Λύκειο
  Υποστήριξης Συστημάτων, Εφαρμογών & Δικτύων Η/Υ
    Δομημένος Προγραμματισμός
      Κεφάλαιο 1
      .
      .
      .
    Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ
      Κεφάλαιο 6
      .
      .
      .
  Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσων
    Ηλεκτροτεχνία
      Κεφάλαιο 1
      .
      .
      .
    Ηλεκτρικές Μηχανές

κ.ο.κ.


Περιμένω και τις δικέ σας προτάσεις

iliasthes

Σκεφτόμουν να κάνω παρόμοια πρόταση, βασικά νομίζω πως τουλάχιστον για τα μαθήματα των Πανελλαδικών πρέπει να έχουμε υποπίνακες για κάθε ενότητα τους. Στον δομημένο προγραμαμτισμό που γνωρίζω τουλάχιστον θέλουμε 3 υποπίνακες, έναν για κάθε ενότητα. Προσπάθησα να κάνω, αλλά δεν κάνω λάθος δεν έχω την δυαντότητα ως συντονιστής να δημιουργήσω υποπίνακες.

alkisg

Δικαίωμα για δημιουργία νέων πινάκων έχουν μόνο οι διαχειριστές, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, μου λέτε τι θέλετε και τα κάνω.
Έκανα 2 υποπίνακες για αρχή και προσθέτουμε κι άλλους στη συνέχεια. Μόνο που θα έλεγα σαν όριο για να δημιουργείται πίνακας να μαζεύονται τουλάχιστον 10 θέματα πριν τη δημιουργία του. Αν είναι λιγότερα, τότε πιο εύκολα τα βρίσκει κάποιος στον γονικό πίνακα. Π.χ. στο Γενικό Λύκειο δεν έχουμε ξεχωρίσει τα άλλα μαθήματα πλην της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, αφού δεν έχουν ιδιαίτερη "κίνηση"...

Ηλία, αν θες μπορείς να μετακινήσεις τα υπάρχοντα θέματα στον πίνακα που ανήκουν. Θα σου βγάλει μια επιλογή "Δημιουργία θέματος παραπομπής", ξετσέκαρέ τη για να μη γεμίσουμε με θέματα με τίτλο "μεταφέρθηκε"...

iliasthes

Εντάξει Άλκη σε καμιά ωρίτσα που θα ξεμπερδέψω με κάτι εγκαταστάσεις θα μεταφέρω όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους δύο υποπίνακες εκεί που ανήκουνε.

gergerman

Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ένα topic για τις ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ της ΓΠ?Είναι ένα μάθημα που χρειάζεται κοινή προσπάθεια ...

alkisg

Topic μπορεί να ξεκινήσει οποιοσδήποτε, απλά πατάς "Νέο θέμα" και βάζεις τον τίτλο "Εφαρμογές Πολυμέσων"... Αν στη συνέχεια μαζευτούν μερικά αντίστοιχα topics, φτιάχνουμε και πίνακα και τα μεταφέρουμε μέσα σ' αυτόν.