Επαγγελματικό Λύκειο > Γενικά

Eμπορικές Εφαρμογές

(1/2) > >>

Chris:
Re paidia th ma8hma einai autes oi emporikes efarmoges??
Den eprepe na to kanoun logistes??
eleos!! >:(

Chris:
Ti ginetai paides??
Den yparxei kaneis pou na kanei auto to ma8hma???

evry:
Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο μάθημα για έναν πληροφορικό, αλλά από εκεί και πέρα από τη στιγμή που το έχεις αναλάβει θα το κάνεις. Όσον αφορά τη θεωρία ακολουθείς το βιβλίο.
   Στο εργαστήριο τώρα μπορείς να τους βάλεις ασκήσεις σε κάποιο πρόγραμμα όπως Excel ή Access αλλά το καλύτερο είναι να τους δείξεις κάποια εμπορική εφαρμογή όπως το Eurofasma. Δεν διδάσκω το μάθημα (έκανα ότι μπορώ για να το αποφύγω  ;)) απλά σου λέω ότι ξέρω από κάποια συζήτηση που είχα με συνάδελφο που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα

vasiko:
Στο ΤΕΕ που ήμουνα το μάθημα γινόταν σε συναργασία λογιστη και πληροφορικού. Ο νόμος λέει ότι το μάθημα είναι των λογιστών. Μην υποχωρείς και το παίρνεις εσύ αν είσαι πληροφορικός.

Vangelis:
Το μάθημα πρέπει να διδάσκεται σε συνεργασία με κάποιο λογιστή.  Το δικόμας τμήμα είναι το καθαρά πληροφορικό, τώρα αν είσαι μόνος σου αναγκαστικά θα πρέπει να μάθης λίγη λογιστική!!!.
Καλό είναι να χρησιμοποιήσεςι κάποιο λογιστικό πακέτο.  Νομίζω ότι έχω το λογιστικό πακέτο που χρησιμοποιεί το βιβλίο αν θέλεις γράψε μου στο vkanidis@sch.gr να σου το στείλω.  Γνωρίζω ότι το πρόγραμμα αυτό είχε δοθεί στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο για να σταλεί μαζί με τα βιβλία αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. 
Σχετικά με αυτά που λέει ο/η vasiko πιστευω ότι ο νόμος δεν καθορίζει ποιός κάνει το μάθημα (δεν υπάρχει γενικά διαχωρισμός μαθημάτων στα ΤΕΕ).


Βαγγέλη ς

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση