Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικό Λύκειο => Γ΄ Λυκείου => Μήνυμα ξεκίνησε από: Καρκαμάνης Γεώργιος στις 19 Οκτ 2019, 10:20:43 πμ

Τίτλος: Προς τους διαχειριστές του forum
Αποστολή από: Καρκαμάνης Γεώργιος στις 19 Οκτ 2019, 10:20:43 πμ
Επειδή υπάρχουν δυο διαφορετικές κατηγορίες συνομιλιών που αναφέρονται στο ίδιο μάθημα (Πληροφορική Γ τάξη ΓΕΛ και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον) νομίζω ότι θα ήταν πιο καλό για όλους μας να ενοποιηθούν σε μια ενιαία κατηγορία.
Τίτλος: Απ: Προς τους διαχειριστές του forum
Αποστολή από: alkisg στις 21 Οκτ 2019, 09:39:59 πμ
Γιώργο νομίζω ο πίνακας "Πληροφορική Γ τάξη ΓΕΛ" είχε φτιαχτεί επειδή ήταν διαφορετικό μάθημα κι ας χρησιμοποιούσε το ίδιο βιβλίο· οπότε θα μπορούσαν να γίνουν συζητήσεις για διαφορετική ύλη, θέματα κλπ.

Όπως πολύ σωστά παρατήρησες όμως, έγινε χαοτικό μπλέξιμο, οπότε τα συγχώνευσα. Thanks!
Τίτλος: Απ: Προς τους διαχειριστές του forum
Αποστολή από: Καρκαμάνης Γεώργιος στις 22 Οκτ 2019, 11:39:02 μμ
Ευχαριστούμε Άλκη για την άμεση ανταπόκριση. Νομίζω  έτσι όπως το έκανες είναι καλύτερα.

Αν και έχω ενδοιασμούς ως προς τον τίτλο που κράτησες στην ενοποιημένη κατηγορία, μήπως θα πρέπει να λέγεται Πληροφορική όπως είναι ο τίτλος του νέου μαθήματος;
Τίτλος: Απ: Προς τους διαχειριστές του forum
Αποστολή από: alkisg στις 23 Οκτ 2019, 11:43:35 πμ
Γιώργο εγώ έχω 7 χρόνια στο ΠΛΗΝΕΤ, μακρυά από τάξεις πια! Πρέπει να φωνάζετε όταν γίνονται τέτοιες αλλαγές, γιατί δεν τις παίρνω χαμπάρι!
Btw αν θες να μπεις στην ομάδα των διαχειριστών, νομίζω ότι θα μπορούσες να βοηθήσεις σε τέτοια πράγματα. Καλό είναι να υπάρχουν πολλοί διαχειριστές, όποτε δεν μπορεί ένας, αναλαμβάνει άλλος κλπ.

Μετονόμασα τους σχετικούς πίνακες με το όνομα της τάξης (Α΄/Β΄/Γ΄ Λυκείου) αντί τον τίτλο του μαθήματος. Έτσι και ταιριάζουν με τους αντίστοιχους πίνακες του Γυμνασίου, αλλά και αν υπάρχουν ποτέ 2 μαθήματα Πληροφορικής ή αν ένα μάθημα αλλάζει τίτλο, να μην το ζαλίζουμε συνεχώς με αντίστοιχες αλλαγές στους πίνακες του φόρουμ.
Τίτλος: Απ: Προς τους διαχειριστές του forum
Αποστολή από: akalest0s στις 30 Οκτ 2019, 01:59:04 πμ
Μετονόμασα τους σχετικούς πίνακες με το όνομα της τάξης (Α΄/Β΄/Γ΄ Λυκείου) αντί τον τίτλο του μαθήματος.
Αυτή είναι η καλύτερη λύση. ;) Πες ότι το μάθημα αλλάζει του χρόνου ή του παραχρόνου, να μην χρειάζεται να αλλάξει πάλι όνομα ή να υπάρχουν δύο υποφόρουμ.