Εκπαιδευτικό εργαστήριο σε App Inventor

Ξεκίνησε από vassilakis, 05 Μαρ 2014, 12:02:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vassilakis

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου ξεκίνησε την 1η Μάρτη  ένα 14ώρο απογευματινό εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα "Προγραμματισμός android συσκευών στο περιβάλλον του App Inventor" για μαθητές Γ' Γυμνασίου και Α', Β' Λυκείου, εννοείται δωρεάν.
Το παρόν εργαστήριο θα λειτουργήσει πιλοτικά με σκοπό αν πάει καλά και τα παιδιά δείξουν ενδιαφέρον να επεκταθεί και σε άλλες τάξεις - αντικείμενα.

Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις από την πρώτη δίωρη συνάντηση με τους μαθητές είναι απολύτως θετικές. Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το αντικείμενο και πολλοί από αυτούς, όχι μόνο κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες του πρώτου μαθήματος μέσα στο δίωρο, αλλά μας πρότειναν και πολύ ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Α' μέρος του υλικού για το App Inventor από τη σελίδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα ακολουθήσει και η ανάρτηση του Β' μέρους του υλικού.
Βασιλάκης Βασίλης

yiannis

Μπράβο, πολύ ωραία προσπάθεια!
Και ευχαριστούμε πολύ και για το υλικό!

dpa2006

Ευχαριστούμε πολύ για το υλικό και συγχαρητήρια για την προσπάθεια!
Computer science (abbreviated CS or CompSci) is the scientific and practical approach to computation and its applications. It is the systematic study of the feasibility, structure, expression, and mechanization of the methodical processes (or algorithms) that underlie the acquisition, representation, processing, storage, communication of, and access to information, whether such information is encoded in bits and bytes in a computer memory or transcribed engines and protein structures in a human cell.source:http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_science

apoldem

Έμεινα άφωνος από την δουλειά που κάνετε στην Χίο. Πέρα από το ίδιο το περιεχόμενο που είναι εκπληκτικό και η παρουσίαση του επίσης είναι εντυπωσιακή. Θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να δίνετε και μαθήματα γραφιστικής και καλαισθησίας (εκτός από πληροφορική).

vassilakis

Μπορείτε να κατεβάσετε το B' μέρος του υλικού για το App Inventor από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου. Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο. Ευπρόσδεκτες οποιεσδήποτε παρατηρήσεις  :)
Βασιλάκης Βασίλης

badim

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!!!Απλά καταπληκτική :D