Γενικά > Εκπαιδευτική Επικαιρότητα - Έρευνες

Εκπαιδευτικό Σενάριο Διδασκαλίας και μάθησης με την αξιοποίηση εκπαιδευτικού λογ

(1/2) > >>

tomagor:
έχετε κάποια ιδέα για το παραπάνω..
σύμφωνα με αυτό http://www.eetpe.gr/1/?data=&preview_mode=&definition_id=00511&Group=0&current_menu_language_id=1&gui_language_id=1

Αγοραστούδης Θωμάς.

Laertis:
Απ'ότι βλέπω είναι αρκετά πρόσφατο έργο με ημερομηνία 13/11/2008. Το πρόβλημα είναι ότι εντάσσεται οτι Γ' ΚΠΣ το οποίο λήγει στις 31/12/2008. Πως θα υλοποιηθεί μέσα σε ένα μήνα ;
Το ΠΙ στην ιστοσελίδα του δεν έχει καμία αναφορά σε αυτό ... Ούτε καν ο φορέας υλοποίησης δεν έχει επιλεγεί ακόμα ...

Δυστυχώς προβλέπεται μάλλον ακόμα μια προχειροστημένη επιμόρφωση σε ένα αρκετά αξιόλογο αντικείμενο (αν τελικά υλοποιηθεί) έτσι ώστε να απορροφηθούν αδιάθετα κονδύλια από το Γ' ΚΠΣ. Η συνηθισμένη Ελληνική λογική της τελευταίας στιγμής (αρπαχτή), με ελάχιστη ή και καθόλου οργάνωση έτσι ώστε να πάρουμε κάποια παραπάνω Ευρώ.
Με τις υγείες μας ....

tomagor:
Καινούργιο έργο!
Το θέμα είναι ότι υπάρχει σχέδιο Εκπαιδευτικού Σεναρίου
και τώρα έρχετε το eetpe και μας δίνει ένα άλλο φύλο Εκπαιδευτικού σεναρίου επεκτέινοντάς το για να συμπεριλάβει και το εκπαιδευτικό λογισμικό.
Έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο ή είμαι ο πρώτος :) !!!

(σόρυ για τα ορθογραφικά)

P.Tsiotakis:
Άλλο πάλι και τούτο!!

Στο http://www.eetpe.gr  κάτω δεξιά υπάρχουν οι φορείς υλοποίησης (Καποδιστριακό και ΚΕΚ εθνικής εμβέλειας)
Θα πάρω αύριο τηλ να ρωτήσω

dimoiko:
Επικοινώνησα με τον φορέα υλοποίησης του έργου στην Θεσ/νικη ( ΚΕΚ Δελτα με την κα Γαρόφλου, όπως αναγράφεται στη σελίδα του προγράμματος) για να λάβω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία συμμετοχής.
Μου απάντησαν ότι το Π.Ι. τους είχε αποστείλει εναν κατάλογο συμμετεχόντων τους οποίους και ενημέρωσαν για την διεξαγωγή. Οι αιτήσεις συμμετοχής (εκδήλωσης ενδιαφέροντος) μου είπαν ότι είχαν γίνει μέσω του διαδικτυακού κόμβου του Π.Ι. κάπου το καλοκαίρι. Το σεμινάριο είναι 35 ώρες σε 7 μέρες εκτός ωραρίου (4:30-9:30). Θα επικοινωνήσει μου είπε ο φορέας με το Π.Ι. εαν μπορεί και κάποιος εκτός λίστας να παρακολουθήσει ως αναπληρωτής σε περίπτωση που δεν προσέλθει κάποιος επιμορφούμενος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση