Αυτό το θέμα με το τι είναι στην ύλη σαν θεωρία, σαν παράδειγμα, σαν άσκηση, τι μπορεί να εκεταστεί ή όχι, ακόμη δεν το έχω καταλάβει ... ας γίνω λίγο κουραστικός αλλά θα ρωτήσω ξανά αν μπορεί κάποιος ή αν μουστείλει κάποιες όδηγίες να διαβάσω ή να μου το εξηγήσει γιατί και εγώ τα διδάσκω στους μαθητές ...
1) πολλαπλασιαμός αλά ρώσικα: δεν πρέπει να γνωρίζουν τον κώδικα τα παιδιά γιατί είναι παράδειγμα ?? δηλαδή μπορούν να τον δώσουν και να ζητήσουν τιμές όπως φέτος στην δυαδική αναζήτηση ?? ή να ζητήσουν πχ εκτελέστε 6Χ8 σε ρώσικα ?
2) κλιμακωτή: υπάρχει στο τετράδιο του μαθητή παράδειγμα με κάτι φόρους αν θυμάμαι καλά .. δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι γνωστό ?
3) συγχώνευση: υπάρχει ξανά λυμένο παράδειγμα στο τετράδιο μαθητή με την "έξυπνη συγχώνεύση" ... δεν μπορεί να ζητηθεί ??
4) "γράψτε τον κώδικα της δυαδικής αναζήτησης" .. δεν μπορεί να ζητηθεί κάτι τέτοιο

ούτε σεε συμπλήρωσης κενών ?
5) να προσθέσω ένα δικό μου .. πχ "να αναπτυχθεί τμήμα αλγορίθμου που θα αντιγράφει τα θετικά στοιχεία ενός πίνακα α[20] σε πίνακα β" .. θα μπορούσε να ζητηθεί κάτι τέτοιο για παράδειγμα ?? η αντιγραφή είναι μέρος της έξυπνης συγχώνευσης που ανέφερα παραπάνω ..
παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει