Η Πληροφορική μέσα και έξω από το σχολείο - Τριήμερο εκδηλώσεων στην Χίο

Ξεκίνησε από vassilakis, 22 Ιουν 2015, 09:24:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vassilakis

Με αφορμή τη συμπλήρωση 4 χρόνων λειτουργίας του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων Πληροφορικής από 26 μέχρι 28 Ιουνίου 2015, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου. Το τριήμερο θα περιλαμβάνει ομιλίες, εκπαιδευτικά εργαστήρια για μαθητές, αλλά και εκθέματα από το μελλοντικό Μουσείο Πληροφορικής που στήνεται αργά αλλά σταθερά ;). Στη σελίδα του ΣΕΠ Χίου μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων καθώς και ένα σύντομο βίντεο με στιγμιότυπα από τις κυριότερες δράσεις του Συλλόγου μας τα έτη 2011 - 2015.

Όσοι τύχει να βρίσκεστε στην Χίο εκείνη την περίοδο θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας!
Βασιλάκης Βασίλης

nikolasmer

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου είναι αρκετά μπροστά και πιστεύω πως τα post των συγχαρητηρίων θα είναι πάρα πολλά ακόμη.
Δε μπορούσε να είναι στην ηπειρωτική χώρα ο έρμος...να πεταχτούμε να την παρακολουθήσουμε; Η Χίος η ρημάδα είναι μακριά. Που πήγαν και την έφτιαξαν.
Μπράβο σας κύριοι και συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά.
Μερεντίτης Νικόλαος
Πληροφορικός

odysseas

Παράθεση από: nikolasmer στις 22 Ιουν 2015, 12:21:08 ΜΜ
Δε μπορούσε να είναι στην ηπειρωτική χώρα ο έρμος...

Νομίζω ότι αυτό αποτελεί προγραμματικό στόχο του επόμενου ΔΣ.  :)

Vangelis


odysseas

Το τριήμερό μας πραγματοποιήθηκε και μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις εκδηλώσεις. Ήταν πραγματική έκπληξη και μεγάλη χαρά για μας η προσέλευση και η καταπληκτική ατμόσφαιρα που επικράτησε. Το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά και συνεργασία.  ;)

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καθαρό μυαλό στο δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας.