Δημοτικό > Γενικά

Ημερίδα: «H πληροφορική στο Δημοτικό σχολείο. Προκλήσεις και Προοπτικές»

(1/21) > >>

skoud:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) στο πλαίσιο της εισαγωγής της Πληροφορικής στο Δημοτικό σχολείο και για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων καθηγητών Πληροφορικής, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«H πληροφορική στο Δημοτικό σχολείο. Προκλήσεις και Προοπτικές»

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τρίτη 2/11/2010 στις 12.00 μ.μ  στην αίθουσα Ζακλίν Ντε Ρομιγί του Υπουργείου Παιδείας.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν, εφόσον το επιθυμούν, εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ19 και ΠΕ20 που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες στο www.pekap.gr και στο ιστολόγιο pekap.blogspot.com

tom:
Πολύ καλή κίνηση αλλά φοβάμαι για το μέγεθος της συμμετοχής, δεδομένων:

α) Της μέρας. Είναι καθημερινή και εργάσιμη. Επίσης δεν εξυπηρετεί τους συναδέλφους εκτός Αθηνών.

β) Της ώρας. Οι περισσότεροι καθηγητές της πρωτοβάθμιας εργάζονται σε ολοήμερα και σχολάνε περίπου στις 16:00. Μέχρι να φτάσουν στο υπουργείο θα πάει 17:00 και ουσιαστικά θα έχουν χάσει την ημερίδα που ξεκινάει στις 12:00.

 

skoud:
Θα γίνει προσπάθεια, μέσω των σχολικών συμβούλων, να υπάρξει άδεια για τους συνάδέλφους της Αττικής. Για την ώρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά το πρόβλημα είναι η αίθουσα. Για τους εκτός Αθηνών συναδέλφους θα γίνει επίσης προσπάθεια να υπάρξει ζωντανή μετάδοση μέσω του ΠΔΣ

P.Tsiotakis:
Η ώρα και ο χώρος είναι τέλεια.
Απο κει και πέρα πρέπει να να υπάρξει ο ικανός όγκος συμμετεχόντων

Πιθανώς η ΠΕΚΑΠ πρέπει να ζητήσει την έγκρισή της απο την περιφέρεια Αττικής. Οι διευθυντές των σχολείων θα τους επιτρέψουν να λείψουν κάποιες ώρες.

ntzios kostas:
Ντροπή ρε παιδιά δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το δημοτικό. Ας το κάνουν οι δάσκαλοι το μάθημα. Προσωπικά το θεωρώ αδιανόητο αυτές τις μέρες να μιλάμε για δημοτικό. Βρήκε η ΠΕΚΑΠ την ώρα να κάνει ημερίδα για το δημοτικό. Ημερίδα για την επιστήμη της πληροφορικής πρέπει να κάνει και για την βελτίωση των μαθημάτων μας στο Λύκειο, ώστε να ακουγόμαστε ως νικητές, όχι σαν ηττημένοι. Έτσι φαίνεται ότι έχουμε κατεβάσει τα όπλα και πάμε για "νοσοκόμες".

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση