Γενικό Λύκειο > Γενικά

ΕΦΑΡΜΟΦΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Β' ή ΣΤΗΝ Γ' λυκείου????

(1/2) > >>

SotirisD:
εγώ φέτος που είμαι β' λυκείου σκέφτηκα να πάρω αστρονομία για μάθημα επιλογής για να έχω την πληροφορική στην Γ' λυκείου....αλλά μου είπαν πως μπορώ αν είμαι τεχνολογική κατεύθυνση να πάρω στην Γ' λυκείου ένα άλλο μάθημα επιλογής που είναι τα πολυμέσα και δίκτυα....
Εσείς τι θα λέγατε να κάνω;;;....καλύτερα τώρα πληροφορική και στην γ' πολυμέσα ή τώρα αστρονομία και στην γ πληροφορική;;; ???

EleniK:
Εξαρτάται τι σου αρέσει περισσότερο. Π.χ. αστρονομία είναι κάτι που ίσως δεν έχεις την ευκαιρία να ξαναμάθεις, ενώ με την πληροφορική αν αυτό είναι που θέλεις να κάνεις, τότε θα ασχοληθείς ξανά. Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και στη Β' λυκείου δεν πρέπει οι επιλογές σας να ειναι εξεταστοκεντρικές, προσπαθείτε να μην χασετε αυτό που λέμε Γενική παιδεία.

SotirisD:
Μάλλον έχετε δίκιο...αλλά έχω μία ακόμη ερώτηση μήπως ξέρετε τι είναι τα πολυμέσα και τι διδάσκετε εκεί;;;;

dkotanid:
Επειδή έτυχε να το διδάσκω 2 χρόνια συνεχόμενα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα που ασχολείται με εικόνα, ήχο, βίντεο κυρίως και τις έννοιες αυτών.
Θα γίνουν κατανοητές κάποιες έννοιες που έως τώρα ίσως τις ακούς και δε  ξέρεις τι ακριβώς είναι, όπως Mpixel, ανάλυση εικόνα και οθόνηςς, mp3 mp4 αρχεία, μέθοδοι συμπίεσης αυτών.
Χρήση σωστών καρέ και σωστής ανάλυσης στη πράξη για παρασκευή βίντεο ή τροποποίηση αυτού ώστε να εφαρμόζεται στις ανάγκες σου...
Τέλος Πάντων ///
Πολλά και ωραία πράματα της ψηφιακής σου καθημερινότητας.

SotirisD:
Ενδιαφέρον θα είναι αλλά δεν πειράζει. Αφού θα ασχοληθώ με υπολογιστές και μετά θα τα μάθω και αυτά!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση