Γενικά > Γενική συζήτηση (μόνο για ανάγνωση)

Για την ανακοινωθείσα διαγραφή της "Γενικής Συζήτησης"

(1/3) > >>

nektar:
Καλή Χρονιά σε όλους,

Μη έχοντας τη δυνατότητα διατύπωσης της γνώμης μου στη "Γενική Συζήτηση" λόγω της μονομερούς ενέργειας των διαχειριστών να προβούν στην απενεργοποίηση της δυνατότητας υποβολής απαντήσεων σε υφιστάμενα θέματα και τη δημιουργία νέων, αναγκάζομαι να καταφύγω στην παρούσα ενότητα προκειμένου, με το παρόν νέο θέμα συζήτησης:

1. Να εκφράσω την έντονη διαφωνία μου με τέτοιες ενέργειες χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους που έχουν συμμετάσχει ή/και έχουν ανοίξει θέματα στη "Γενική συζήτηση" τα οποία είναι σε εξέλιξη ή διατηρούν το ενδιαφέρον τους για όσους θέλουν να ενημερωθούν ή να ανατρέξουν σε πληροφορίες που δίνονται σε αυτά. Ιδίως αναφέρομαι σε θέματα που έχω ανοίξει προσωπικά ως Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΕΠΕ τα οποία ενδέχεται να διαγραφούν εάν υλοποιηθεί η μονομερής απόφαση των διαχειριστών και παραμένουν χωρίς συνέχεια όσο δεν αναθεωρείται η ακύρωση της δυνατότητας υποβολής νέων απαντήσεων.

2. Να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους διαχειριστές του Στεκιού στην προσπάθεια ωμού εκβιασμού τους από όπου κι αν προέρχεται. Η συμπαράστασή μου αυτή θα εκφραστεί και σε περίπτωση δικαστικής κίνησης με κάθε τρόπο.

3. Να ζητήσω από όλα τα μέλη του Στεκιού να εκφράσουν κι εκείνα τη στήριξή τους στους διαχειριστές και να απαιτήσουν μαζί με μένα την άμεση δημοσιοποίηση του ονόματος του προσώπου που ζήτησε τη διαγραφή της ανωτέρω ενότητας καθώς και της επώνυμης καταγγελίας που έγινε. Ζητώ επίσης την άμεση αναθεώρηση της ληφθείσας απόφασης.

Σε περίπτωση διαγραφής του παρόντος μηνύματος, με την δικαιολογία ότι δεν σχετίζεται με το αντικείμενο της παρούσας ενότητας, ΑΠΑΙΤΩ τη δημιουργία ξεχωριστής ενότητας που θα αφορά συζητήσεις διαχείρισης του Στεκιού και τη μεταφορά αυτού του θέματος εκεί.

jtsop:
Σε πρώτη φάση θα πρότεινα το νήμα "Γενική Συζήτηση" να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς την 21 Ιανουαρίου έχουμε ΔΣ ΠΕΚΑΠ και θα συζητηθεί και αυτό το θέμα.

nektar:
Μετά και την ανωτέρω απάντηση του νυν Γενικού Γραμματέα του ΔΣ της ΠΕΚΑΠ, εκτιμώ ότι οι διαχειριστές του Στεκιού οφείλουν να αναβάλλουν την εφαρμογή της απόφασής τους μέχρι να αποφασίσει σχετικά το ΔΣ της ΠΕΚΑΠ.

Εν πάσει περιπτώσει, μιλώντας ως Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΕΠΕ και μια που θέματα που αφορούν την Ένωση μας συμπεριλαμβάνονται στα υπό διαγραφή, υπενθυμίζω σε όλες και όλους και ιδίως στους διαχειριστές του Στεκιού, ότι κατ' ελάχιστον οφείλουν να ενημερώσουν την Επιτροπή Πολιτικής Διαχείρισης και Δεοντολογίας του ΠΣΔ (http://www.esos.gr/component/k2/item/10955-epitropis-politikis-diaxeirisis-kai-deontologias-periexomenou-tou-panelliniou-sxolikou-diktiou-psd.html) τόσο για τις καταγγελίες που έλαβαν όσο και τις μέχρι στιγμής αποφάσεις τους. Ας αφήσουν να κρίνει εκείνη, ως καθ' ύλην αρμόδια, αν έχουν βάση οι καταγγελίες ή αν οι μονομερής απόφαση διαγραφής είναι σύμφωνη με τους κανόνες δεοντολογίας του δικτύου. Διότι ενδέχεται να μην είναι...

Για να το θέσω διαφορετικά: Εάν υπάρχει "επώνυμη καταγγελία" στελέχους της ΠΕΚΑΠ (γιατί, άραγε, δεν αποκαλύπτεται το περιεχόμενό της και το όνομα του καταγγέλοντα ώστε να μην πέφτει η σκιά της "αστυνόμευσης" επί δικαίων και αδίκων;) σε σχέση με το Στέκι, τότε ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ με το παρόν μήνυμα κι εγώ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ κάθε μονομερή ενέργεια διαγραφής μηνυμάτων και συζητήσεων που με αφορούν και στις οποίες συμμετείχα χωρίς την προηγούμενη ενημέρωσή μου και τεκμηριωμένη παράθεση επιχειρημάτων σε σχέση με την τυχόν παραβίαση κανόνων δεοντολογίας από εμένα ή άλλο συμμετέχοντα σε αυτές τις συζητήσεις. ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ τη δημοσίευση της καταγγελίας και του ονόματος του καταγγέλοντα εκτός και αν εξηγηθεί από τους διαχειριστές ο ειδικός λόγος για τον οποίο η καταγγελία και το όνομα του καταγγέλοντα δεν δημοσιοποιούνται.

Τέλος, για την αποφυγή παρανοήσεων και παρεξηγήσεων, δηλώνω και πάλι την αμέριστη στήριξή μου στην προσπάθεια που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια οι διαχειριστές. Δεν είναι σκοπός μου να αντιδικήσω μαζί τους. Οφείλουν, όμως, κι εκείνοι να ξέρουν πότε λένε ΝΑΙ και πότε πρέπει να λένε ΟΧΙ, ιδίως όταν γίνεται επίκληση δεοντολογικών κανόνων.

Laertis:
Ωραίο αυτό ...    :D
Συνάδελφε Νεκτάριε μας καταγγέλεις στηρίζοντάς μας αμέριστα ή μας στηρίζεις αμέριστα καταγγέλοντάς μας για τη διαγραφή ;
Υπομονή ως τις 15/1....

Λάμπρος Μπουκουβάλας:
Νεκτάριε,
με ποια λογική υποδεικνύεις στους διαχειριστές του στεκιού τί "οφείλουν" να κάνουν; Η ερώτηση είναι ρητορική.

Οι διαχειριστές και ο δημιουργός του μας φιλοξενούν όλους μας και δε δημιουργούμε εμείς τους κανόνες για το περιεχόμενο και την προστασία του. Εγώ όταν πηγαίνω στο σπίτι του άλλου, λειτουργώ με τους κανόνες του, όχι με τους δικούς μου.

Ας έχει η ΕΠΕ λόγο και κανόνες στο δικό της φόρουμ, η ΠΕΚΑΠ στο δικό της, εγώ στο δικό μου κ.λπ. Εκεί "οφείλουμε" να "εκτιμούμε".
Όλες οι άλλες επώνυμες και δημόσιες κραυγές καταγγελίας είναι μάλλον άτοπες. Και σίγουρα είναι αντιφατικές προς το "αμέριστη στήριξη".

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση