Γενικά > Γενική συζήτηση (μόνο για ανάγνωση)

11.11.11 Γενική Συνέλευση και Εκλογές Π.Ε.ΚΑ.Π.

(1/10) > >>

skoud:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
σε Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση & Εκλογές

Παρασκευή 11.11.11
από τις 2.00 – 6.00 μ.μ.
στο 1o ΕΠΑ.Λ. Αθηνών (Αχιλλέως 37-41 & Μυλλέρου, Μεταξουργείο)
Το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ και ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Π.Ε.ΚΑ.Π.),
συγκαλεί
Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση
και προκηρύσσει Εκλογές για την ανάδειξη
νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.)
για τη διετία 2012-2013
σύμφωνα με το νέο καταστατικό της.
Η τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση της Π.Ε.ΚΑ.Π.  θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11/11/11 με την εξής ημερήσια διάταξη:
1. Απολογισμός Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.
2. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
4. Διενέργεια ΕΚΛΟΓΩΝ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Ε.Ε..
 

Το εκλογικό υλικό (Ψηφοδέλτιο και Δελτίο Συμμετοχής) θα αποσταλεί στα Παραρτήματα της Π.Ε.ΚΑ.Π., τις τοπικές Ενώσεις ή Συλλόγους Πληροφορικής και θα είναι διαθέσιμο στο site (www.pekap.gr) και στο blog (pekap.blogspot.com) της Π.Ε.ΚΑ.Π.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές έχουν όλοι οι καθηγητές Πληροφορικής ΠΕ19 - ΠΕ20 που υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην Πρωτοβάθμια ή/και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και είναι εγγεγραμμένοι και οικονομικά τακτοποιημένοι ή θα εγγραφούν στην Π.Ε.ΚΑ.Π. έως και στις 11/11/11 (ημέρα Γ.Σ. και Εκλογών).

Καλούνται όλοι οι καθηγητές Πληροφορικής ΠΕ19 - ΠΕ20, ιδιαίτερα όσοι βρίσκονται στην Αττική, να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση και να συμμετάσχουν στις Εκλογές.
Οι καθηγητές από την υπόλοιπη Ελλάδα ή όσοι αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στις Εκλογές, μπορούν να λάβουν μέρος ψηφίζοντας ταχυδρομικά.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν ταχυδρομικά πρέπει να αποστείλουν ΕΠΙΣΤΟΛΗ με τα στοιχεία τους, μέχρι τις 11/11/11 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη δ/νση:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Π.Ε.ΚΑ.Π.)
Post Rest. Αιόλου 100
Τ.Κ. 102-00 Αθήνα
 
Στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ που θα αποσταλεί θα πρέπει να περιέχεται:

1. Το Δελτίο Συμμετοχής με τα στοιχεία του μέλους, για τη διαπίστωση της εγκυρότητας της ψήφου.
2. Ένας κλειστός λευκός Φάκελος Ψηφοφορίας μέσα στον οποίο θα υπάρχει μόνο το ψηφοδέλτιο με τους σταυρούς προτίμησης (μέχρι 4 σταυρούς για το Δ.Σ. και μέχρι 2 για την Ε.Ε.)
3. Απόδειξη πληρωμής της διετούς συνδρομής 20€ στην Π.Ε.ΚΑ.Π. (αρ. λογαριασμού 0026.0204.22.0100964497 στην Eurobank EFG), εφ’ όσον δεν είναι ήδη οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2011.
4. Συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής στην Π.Ε.ΚΑ.Π. (http://www.pekap.gr/Images/UploadedFiles/Aitisi_gia_eggrafh_melous.pdf) για όσους δεν είναι ήδη μέλη της Π.Ε.ΚΑ.Π. και θα θελήσουν να εγγραφούν και να ψηφίσουν ταυτόχρονα.

Τα μέλη των Παραρτημάτων της Π.Ε.ΚΑ.Π. καθώς και τα μέλη Τοπικών Ενώσεων ή Συλλόγων Πληροφορικής μπορούν να ψηφίσουν, εφόσον είναι ταμειακά εντάξει στο Παράρτημα ή στην Τοπική Ένωση ή Σύλλογο.
Για αυτό το λόγο τα Δ.Σ. των Παραρτημάτων και των Τοπικών Ενώσεων ή Συλλόγων, πρέπει να στείλουν μέχρι τις 11/11/11 e-mail στο pekap@pekap.gr, κατάσταση με τα ταμειακά εντάξει μέλη τους.

Οι ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ θα παραληφθούν από την Εφορευτική Επιτροπή την Δευτέρα 20/11/2011 και η διαλογή των ψήφων θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας στα γραφεία της Π.Ε.ΚΑ.Π. 


Συνάδελφοι,
• Βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη περίοδο για την χώρα, την εκπαίδευση και τον κλάδο μας. Μόνο με τη συμμετοχή όλων μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και έρχονται…
• Εγγραφείτε, πάρτε μέρος στις δημοκρατικές συλλογικές διαδικασίες.
• Δυναμώστε την Π.Ε.ΚΑ.Π.,  τη δική σας φωνή.
 
 

Για το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.Επισυνάπτεται το σχετικό εκλογικό υλικό:

iliasthes:
Μέχρι τις εκλογές, καλό είναι το θέμα να βρίσκεται στην κορυφή για να μην ξεχνιόμαστε. Στην τρέχουσα συγκυρία είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ η συμμετοχή μας.

skoud:
Ευχαριστούμε !

Νομίζω ότι έχει γίνει πλέον αντιληπτό από όλους τους συναδέλφους, ότι η Π.Ε.ΚΑ.Π.    δεν είναι το "μαγαζάκι" κάποιων (δεν ήταν ποτέ...)  αλλά η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΕ19 και ΠΕ20, στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Είναι δε φανερό από τη δράση της, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ότι η αποτελεσματικότητά της είναι ευθέως ανάλογη του αριθμού των συναδέλφων που συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στις διαδικασίες της.

Θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία:
Να θέσουν υποψηφιότητα όσοι θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους και όλοι να εκλέξουμε, με βάση τις πιο δημοκρατικές διαδικασίες που περιγράφονται στο νέο καταστατικό της Π.Ε.ΚΑ.Π. (http://www.pekap.gr/Category.php?CatId=74),  τους συναδέλφους που θεωρούμε καταλληλότερους να μας εκπροσωπήσουν στις πολύ δύσκολες ημέρες που έρχονται.

Επισυνάπτω 2 banner για τις εκλογές

iliasthes:
Σταύρο, καλό θα ήταν και ένα post, για το πως μπορεί να γίνει κάποιος μέλος. Προσωπικά βρήκα το σχετικό κείμενο στο site της ΠΕΚΑΠ, αλλά καλό θα ήταν σε αυτό το θέμα να γράψεις και κάτι σχετικό.

skoud:
Ηλία, στην παραπάνω ανακοίνωση για τις εκλογές περιγράφεται πως μπορεί κάποιος να ψηφίσει ταχυδρομικά και να κάνει ταυτόχρονα εγγραφή, αν δεν είναι ήδη μέλος της ΠΕΚΑΠ ή αν δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένος.

Γενικά για εγγραφή στην ΠΕΚΑΠ απαιτούνται τα εξής:
 
1. Συμπλήρωση της αίτησης (http://www.pekap.gr/Images/UploadedFiles/Aitisi_gia_eggrafh_melous.pdf)

2. Κατάθεση 20 € (συνδρομή για 2 χρόνια), χωρίς προμήθεια, στο λογαριασμό Eurobank 0026.0204.22.0100964497 (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) ή για τους πελάτες της Eurobank EFG με χρήση του e-banking ((IBAN: EUROBANK GR9302602040000220100964497) και phone-banking.
Το ίδιο ισχύει για όλες τις τράπεζες που υποστηρίζουν e-banking.

3. Αποστολή της αίτησης και της απόδειξης από την Τράπεζα με φαξ στο 2105785155 ή αποστολή με email στο pekap at pekap.gr (Υπόψη Ταμία ΠΕΚΑΠ)

Για τις ανανεώσεις των παλαιότερων μελών ισχύουν τα βήματα 2 και 3 (πλην της αίτησης)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση