Γενικό Λύκειο > Εξετάσεις 2015-2016

To θέμα Β2 ήταν εκτός ύλης;

(1/4) > >>

Rathaniel:
Το γνωστό πλέον θέμα Β2.Επειδή είδα κάτι στα threads εδώ, ας κάνουμε ένα poll. Απάντησα ότι όχι δεν είναι εκτός. Μπορεί να είναι "μάπα το καρπούζι", αλλά είναι φρούτο.

gthal:
Για μένα δεν τίθεται καν θέμα.
Ήθελε πολλή περισσότερη προσοχή στη διατύπωση αλλά δεν ήταν εκτός, ειδικά όταν έχουν προειδοποιήσει ότι στοίβα και ουρά φέτος είναι εντός και για ασκήσεις.
Εξ' άλλου οι περισσότεροι μαθητές το κατάλαβαν τελικά - και αυτοί που κάναν λάθη ήταν αυτοί που δυσκολεύονται γενικά να αναλύσουν ένα πρόβλημα ή να καταλάβουν  τις τους ζητείται και απαντούν παπαγαλιστί (πολλοί έδωσαν στο τέλος μια ουρά με έξι 'κελιά', το καθένα με τα περιεχόμενα της ουράς κάθε λεπτο)
Δεν ακυρώνεται έτσι ένα θέμα πιστεύω. Πολύ εύκολα λέγεται. Νομίζω ότι η άποψη που υποστηρίζει αυτό είναι ακραία και υπερβολική, και η έντασή της αδικαιολόγητη κι επικίνδυνη αυτή τη στιγμή.

PavlosD:
Ήταν εντός ύλης, και εκτός λογικής.
Απλά απαράδεκτο θέμα. Όχι δύσκολο απαραίτητα... αλλά απαράδεκτο.

SPY:

--- Παράθεση από: gthal στις 28 Μαΐ 2016, 12:50:47 μμ ---....
Εξ' άλλου οι περισσότεροι μαθητές το κατάλαβαν τελικά - και αυτοί που κάναν λάθη ήταν αυτοί που δυσκολεύονται γενικά να αναλύσουν ένα πρόβλημα ή να καταλάβουν  τις τους ζητείται και απαντούν παπαγαλιστί ........

--- Τέλος παράθεσης ---
παπαγαλιστί  = Ωραίο επίρρημα!!!

Πέτρος Κ.:
Σε παλαιότερες εξετάσεις είχε ζητηθεί από τους μαθητές να δώσουν ένα παράδειγμα στοίβας από την καθημερινή ζωή, καλώντας τους στην ουσία να γράψουν το παράδειγμα του βιβλίου για τα πιάτα.

Αντίστοιχα φέτος τους ζητάει να περιγράψουν μία ουρά από την καθημερινή ζωή, και μάλιστα με πολύ καλύτερο τρόπο:
δεν τους λέει να παπαγαλίσουν το βιβλίο αλλά με βάση κάποιες συνθήκες να αποτυπώσουν τα στιγμιότυπα της δομής στην πάροδο του χρόνου.

Σε καμία περίπτωση δεν ήταν εκτός ύλης.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση