Γενικό Λύκειο > Α΄ Λυκείου

Μάθημα επιλογής 2018-2019;

<< < (2/5) > >>

tp:

--- Παράθεση από: dion στις 02 Αυγ 2018, 05:39:46 μμ ---«1. Η Α΄ Τάξη Ημερήσιου Γενικού Λυκείου αποτελεί τάξη αποκλειστικά γενικής παιδείας, στην οποία εφαρμόζεται πρόγραμμα μαθημάτων τριάντα πέντε (35) συνολικά ωρών εβδομαδιαίως.
Ακριβως την ιδια προταση (κατα λεξη) εγραφε και ο πρηγουμενος νομος 4186-2013 και οπως ξερουμε ολοι, υπηρχε μαθημα επιλογης.

--- Τέλος παράθεσης ---
Με τη διαφορά ότι στο τωρινό νομοσχέδιο λέει ότι ΕΙΔΙΚΑ για τη γ λυκειου υπάρχει μάθημα επιλογής.

dion:
Το "ΕΙΔΙΚΑ για τη γ λυκειου υπάρχει μάθημα επιλογής" ειναι copy paste απο το 4327, ΦΕΚ 50/τ. Α΄/14-5-2015 που προσθετει μαθημα επιλογης στην Γ Λυκειου που ο προηγουμενος νομος δεν εχει.
Δεν ειναι σε αντιπαραθεση με τα μαθηματα της Α λυκειου

tp:

--- Παράθεση από: dion στις 02 Αυγ 2018, 11:34:56 μμ ---Το "ΕΙΔΙΚΑ για τη γ λυκειου υπάρχει μάθημα επιλογής" ειναι copy paste απο το 4327, ΦΕΚ 50/τ. Α΄/14-5-2015 που προσθετει μαθημα επιλογης στην Γ Λυκειου που ο προηγουμενος νομος δεν εχει.
Δεν ειναι σε αντιπαραθεση με τα μαθηματα της Α λυκειου

--- Τέλος παράθεσης ---
Μακάρι φίλε.

ilias_s:
Κοντός ψαλμός αλληλούια... Σε ένα μήνα θα τα ξέρουμε!

Ειδικά από τη στιγμή που ο εκάστοτε υπουργός θα μπορεί να προσαφαιρεί μαθήματα στο λύκειο με μία Υ.Α, όλα αυτά που συζητάμε τώρα ανάγονται σε εικασίες χωρίς καμία πραγματική βάση ουσιαστικά.

stam12:
Αν επιλέξουν το μάθημα πολλά παιδιά και πρέπει να σπάσει σε τμήματα τι γίνεται; Στο σχολείο μου προτάθηκε να πιεστούν κάποια παιδιά ν' αλλάξουν την επιλογή τους (έγινε και πέρσι), γιατί δε "βολεύει" το πρόγραμμα του σχολείου να σπάσει σε τμήματα το μάθημα! Γνωρίζει κανείς τι ισχύει σ' αυτή την περίπτωση - τι συμβαίνει και σε άλλα σχολεία κι αν υπάρχει σχετική νομική κάλυψη;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση