Κατάγγειλέ το οπωσδήποτε στην ΕΛΜΕ. Αν η ΕΛΜΕ δεν κάνει τίποτα τότε ενημέρωσε την ΟΛΜΕ.
Ενημέρωσα την ΕΛΜΕ η στάση της στην αρχή ήταν χαλαρή... γιατί οι υπόλοιποι όλοι έχουν υπογράψει και είσαι μόνο εσύ.... να μου εξηγήσει γιατί αυτό μπορεί να το κάνει.... δηλαδή για να γλιτώσει γραφειοκρατία.
Όταν της είπα την συνομιλία και την στάση της Διευθύντριας..... έγινε το κάτι...
Σήμερα ήρθε πάλι με το πεσκέσι να της το υπογράψω και να της δώσω τα χρήματα.
Της απάντησα πως δεν δίνω χρήματα να κρατηθούν από την μισθοδοσία.
Βάζει τις φωνές κυρία τάδε ελάτε να εξηγήσετε στην
dim γιατί με αμφισβητεί. Απαντώ με ήπιο τόνο μην βάζετε κουβέντες στο στόμα μου που δεν είπα.
Έρχεται η κυρία και μπλα μπλα μπλα ...... εγώ έγραφα τις απουσίες εκείνη την ώρα αφού έβαλε μια τελεία σηκώνω το κεφάλι και απαντώ δεν θα δώσω τα χρήματα να κρατηθούν από την μισθοδοσία. Παίρνω ΕΛΜΕ αναφέρω τα νεότερα η θέση της ΕΛΜΕ: .."μπαίνεις" μπροστά και δεν θα δώσεις στο χέρι τίποτα.
Ξαναέρχονται ξαναλένε ξαναλένε .... εγώ χαλαρά ξανά απαντώ: δεν θα δώσω τα χρήματα να κρατηθούν από την μισθοδοσία.
Εφόσον είχα και την στήριξη της ΕΛΜΕ... οκ!! Τελικά έρχεται μέσα μετά από μια ώρα τηλεφωνημάτων και λέει ΑΚΟΥΣΤΕ συνάδελφοι όσοι μου έχετε δώσει χρήματα να σας τα δώσω πίσω τα χρήματα θα κρατηθούν από την μισθοδοσία. Ούτε που σήκωσα κεφάλι από τις απουσίες μου. Τι να νιώσεις και τι να πεις!!