Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικό Λύκειο => Γενικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: Aveyron στις 07 Ιαν 2013, 03:40:14 μμ

Τίτλος: Ερωτηματολόγιο
Αποστολή από: Aveyron στις 07 Ιαν 2013, 03:40:14 μμ
Γεια σας είμαι φοιτητής πληροφορικής και κάνω μια εργασία για τα θετικά και τα αρνητικά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Όποιος μπορεί ας  απαντήσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHVMZnlpcllQdDJGXzlySGFSWW5IUFE6MQ (https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHVMZnlpcllQdDJGXzlySGFSWW5IUFE6MQ)
Τίτλος: Απ: Ερωτηματολόγιο
Αποστολή από: Mike007 στις 17 Ιαν 2013, 09:44:10 μμ
Geia sas paidia sas parakalw 8elw voi8eia me autin tin askisi!! opios mporei as me voi8isei na mou pei tin lisi!! Euxaristw!!Να γράψετε το πρόγραμμα το οποίο δέχεται την έκταση και τον πληθυσμό 10 χωρών και τα αποθηκεύει στους πίνακες ektasi και plithismos αντίστοιχα. Στη συνέχεια υπολογίζει την πυκνότητα της κάθε χώρας και την αποθηκεύει στον πίνακα Piknotita. Τέλος τυπώνει τους τρεις πίνακες τον ένα δίπλα στον άλλο με τις κατάλληλες κεφαλίδες.
Τίτλος: Απ: Ερωτηματολόγιο
Αποστολή από: evry στις 17 Ιαν 2013, 09:56:15 μμ
Το να παίρνεις λύσεις σε ασκήσεις χωρίς να κάνεις κάποια προσπάθεια δεν σε βοηθά. Δεν έχει κανένα νόημα να ψάχνεις τη λύση της άσκησης χωρίς να προσπαθήσεις.
Αν έχεις κάνει κάποια προσπάθεια ανέβασέ τη στο φόρουμ για να δώσουμε κάποιες υποδείξεις.
Η άσκηση πάντως είναι αρκετά απλή και νομίζω ότι αν προσπαθήσεις θα καταφέρεις να τη λύσεις μόνος σου.

Μια υπόδειξη που ίσως σε βοηθήσει είναι ότι μάλλον η άσκηση εννοεί ότι η πυκνότητα κάθε χώρας είναι ο λόγος της έκτασης διά του πληθυσμού της, εφόσον όταν λέει πυκνότητα εννοεί τετραγωνικά μέτρα ανά κάτοικο.