Γενικό Λύκειο > Θεωρία

Διάγραμμα Ροής και ΑΝ

<< < (2/3) > >>

Λαμπράκης Μανώλης:
Καλημέρα σε όλους

έχουν γίνει πολλές φορές παρόμοιες συζητήσεις σχετικα με τα ακόλουθα (γενικά τα παραθέτω) 1) τι γίνεται στο μάθημα μας  2) τι γίνεται στον "υπόλοιπο κόσμο" ... αυτές είναι οι δύο μεγάλες κατηγορίες που συχνά "διαφωνούμε"/συζητάμε μεταξύ μας για το "ποιο είναι περισσότερο σωστό"... εγώ κατατάσσομαι στην πρώτη κατηγορία για παράδειγμα, δίνω βάση στο τι γίνεται στο μάθημα μας  (δε λέω αν είναι το πιο σωστό αυτό η όχι, ξαναλέω έχουν γίνει πααααρα πολλές συζητήσεις) .. γενικά αν ξεκινάς τώρα τη διδασκαλία του μαθήματος, έχε στο νου σου πως θα συναντήσεις πάρα πολλές τέτοιες "ασάφειες" ... στο μάθημα μας λοιπόν, στο ρόμβο βάζουμε απλά τη συνθήκη , εγώ πχ το έχω δεχτεί αυτό και προχωράω έτσι ... καλή συνέχεια

ΥΓ: ΗΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ, και τα ελεγα τοσο ωραία    >:D :laugh:

Nick_Kalxas:
Φυσικά και συμφωνώ με τις απαντήσεις σας, η ερώτηση μου έχει σχέση με τη διόρθωση!
Αν ένας μαθητής βάλει Αν μέσα στο ρόμβο κόβονται μόρια ή όχι?

petrosp13:
Μέσα σε ρόμβο δεν γράφουμε τίποτα άλλο πέρα από την συνθήκη
Ο λόγος είναι απλός
Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο
Από τις εξόδους του ρόμβου (Α-Ψ) είναι αντιληπτό αν πρόκειται για δομή επιλογής ή επανάληψης και το είδος της

pgrontas:
Εφόσον, όπως φαίνεται και στην εικόνα του βιβλίου που αναρτήθηκε, ο ρόμβος συμβολίζει τη συνθήκη αν μπει μέσα σε αυτόν το Αν πρέπει να κοπούν μονάδες.

Καρκαμάνης Γεώργιος:
Κανονικά μέσα στον ρόμβο τοποθετείται μόνο η συνθηκη της εντολης ΑΝ, όμως όσες φορές εμφανίστηκαν γραπτά σε πανελλαδικές εξετάσεις με την ύπαρξη της  λέξης ΑΝ μέσα σε ρόμβο δεν κοπηκαν μονάδες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση