Γενικό Λύκειο > Θεωρία

Αντικειμενοστραφης Προγραμματισμος

(1/2) > >>

christi:
Καλημερα σας, εχω αρχισει να ασχολουμαι με το μαθημα ΑΕΠΠ. Ηθελα να ρωτησω αν ο αντικειμενοστραφης προγραμματισμος εξεταζεται μονο στη θεωρια ή αν υπαρχουν και σχετικες ασκησεις
Ευχαριστω πολυ

Laertis:
Μόνο θεωρία με θεωρητικές ασκήσεις που αφορούν τα αντικείμενα και  τη σχέση τους. Η Γλώσσα δεν υποστηρίζει αντικείμενα ώστε να υπάρξει προγραμματιστική υλοποίηση.

George Eco:

--- Παράθεση από: christi στις 22 Ιουλ 2020, 07:01:18 πμ ---Καλημερα σας, εχω αρχισει να ασχολουμαι με το μαθημα ΑΕΠΠ. Ηθελα να ρωτησω αν ο αντικειμενοστραφης προγραμματισμος εξεταζεται μονο στη θεωρια ή αν υπαρχουν και σχετικες ασκησεις
Ευχαριστω πολυ

--- Τέλος παράθεσης ---

Είναι όπως ακριβώς στα είπε ο Λαέρτης, αν και κάτι έχει ακουστεί ένα χρόνο πριν περίπου, πως το μάθημα θα οδηγηθεί σε Python3 αλλά το βλέπω να αργεί λιγάκι. Νομίζω πως τουλάχιστο τον ερχόμενο χρόνο πάλι σε ΓΛΩΣΣΑ θα είναι.

dpa2006:

--- Παράθεση από: George Eco στις 22 Ιουλ 2020, 02:27:36 μμ ---Είναι όπως ακριβώς στα είπε ο Λαέρτης, αν και κάτι έχει ακουστεί ένα χρόνο πριν περίπου, πως το μάθημα θα οδηγηθεί σε Python3 αλλά το βλέπω να αργεί λιγάκι. Νομίζω πως τουλάχιστο τον ερχόμενο χρόνο πάλι σε ΓΛΩΣΣΑ θα είναι.

--- Τέλος παράθεσης ---

Python3...?!
θα έχει ενδιαφέρον..!!! :) :D
Θα δώσουν τα βιβλία των ΕΠΑΛ ή θα γράψουν νέα;
ακούστηκε κάτι;

George Eco:

--- Παράθεση από: dpa2006 στις 22 Ιουλ 2020, 02:45:39 μμ ---Python3...?!
θα έχει ενδιαφέρον..!!! :) :D
Θα δώσουν τα βιβλία των ΕΠΑΛ ή θα γράψουν νέα;
ακούστηκε κάτι;

--- Τέλος παράθεσης ---

Στα ΕΠΑΛ διδάσκεται Python2.
Είχε γίνει πέρσι μία διημερίδα πάνω στο θέμα, python ακούστηκε, εικάζω 3, φαντάζομαι νέο βιβλίο, δεν έχει φτάσει στα αυτιά μου τίποτα άλλο από τότε όμως, συγγνώμη αν σε απογοητεύω, απογοητεύτικα λίγο κι εγώ, αν κι ελπίζω να αλλάξει κάτι.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση