Δημοτικό > Γενικά

Δημιουργία e-mail σε μαθητές του Δημοτικού

(1/6) > >>

ipop:
Διδάσκω για πρώτη φορά σε Δημοτικό. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπορώ να δημιουργήσω στα παιδιά e-mail. Το Α.Π.Σ. του Δημοτικού εμπεριέχει τη διδασκαλία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επίσης τη δημιουργία ιστολογίου ή  wiki για τα οποία χρειάζομαι τις διευθύνσεις.

tom:
Μπορείς χωρίς πρόβλημα, αν τα παιδιά έχουν μια μικρή εξοικίωση με χρήση υπολογιστή. Το yahoo ή το gmail είναι ότι πρέπει. Η Δ' ή η Ε' Δημοτικού είναι μια καλή τάξη για να ξεκινήσεις. Αρέσει πολύ στα παιδιά και θα παιδευτείς μόνο κατά τη δημιουργία των λογαριασμών, αν γίνει ταυτόχρονα από όλους μέσα στην τάξη.

ipop:
Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

escozul:
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Google apps για να δημιουργήσεις email στα παιδιά του δημοτικού.

με 2 τρόπους μπορείς να το κάνεις... είτε χρησιμοποίησε το domain που σου δίνει το σχολικό δίκτυο για το σχολείο (πχ onoma-dimotiko.larisa.sch.gr). Θα μπορέσεις να περάσεις όλα τα verifications που χρειάζεται απλά συνδεόμενος στο FTP για το συγκεκριμένο domain. Είτε μπορείς να αγοράσεις ένα καινούργιο domain για το σχολείο ώστε να είναι και πιο εύκολο να το θυμούνται τα παιδιά.

Μετά από αυτό δεν τους έχεις φτιάξει μόνο email!  ;)

happiness:
tom δυστυχώς το gmail δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Η google εδώ και αρκετούς μήνες ΑΠΑΙΤΕΙ λειτουργικό αριθμό κινητού τηλεφώνου προκειμένου να δημιουργηθεί καινούριος λογαριασμός  >:( >:( >:(
Στον  >:D να πάνε λέω εγώ! Χρησιμοποιήστε τις άλλες δωρεάν υπηρεσίες mail. Το Yahoo είναι αρκετά κατανοητό και εύκολο για παιδιά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση