Γυμνάσιο > Γ΄ Γυμνασίου

Πιστοποίηση μαθητών ΤΠΕ...

<< < (2/3) > >>

dski:
Το άρθρο στο esos:

Γύρισαν την "πλάτη" οι μαθητές: Ακυρώθηκε από το υπ. Παιδείας το πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας στην αγγλική γλώσσα, στα Γυμνάσια

https://www.esos.gr/arthra/59518/gyrisan-tinplati-oi-mathites-akyrothike-apo-yp-paideias-programma-proetoimasias-gia-tin

Στο άρθρο υπάρχει αναφορά για έναρξη του προγράμματος το Γενάρη του 2019 με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Προβλέπονται 3 ώρες την εβδομάδα, συνολικά 45 ώρες (15 εβδομάδες).

stam12:
Πάντως από το σχολείο στο οποίο εργάζομαι (συμπληρώνω ωράριο), "άκρα του τάφου"! Ούτε ενημέρωση (δική μου), ούτε ξέρω αν ενημερώθηκαν γονείς, ούτε αν καταχωρήθηκε τελικά κάτι στο σύστημα! Γιατί άραγε; Απορώ πραγματικά.

pgrontas:
Επαναφέρω λίγο το ζήτημα, μιας και από ότι φαίνεται θα ξεκινήσει μετά τις γιορτές.

Αφήνοντας λίγο  το γεγονός ότι προτιμάται ξανά η προσωρινή απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ από την πραγματική αναβάθμιση της Πληροφορικής, γνωρίζει κανείς την ύλη που θα διδαχθούν τα παιδιά;
Και το πιο σημαντικό: Στο εργαστήριο έχω Linux (μόνο - αφού έχω πείσει με πολύ κόπο και τους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων να το χρησιμοποιούν). Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να κάνουν τα παιδιά αποκλειστικά MS Office;

bright:
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το ίδιο θέμα έχω και εγώ, δεν έχω καθόλου windows στο εργαστήριο, έχω μόνο linux. Είχα τηλεφωνήσει και το είχα πει στο υπουργείο (στα τηλέφωνα της σχετικής εγκυκλίου) και μου είχαν πει ότι θα βρεθεί λύση.

ilias_s:
Πέρυσι πάντως για τη συμμετοχή του σχολείου μου στο Test PISA 2018 για το οποίο απαιτούντα windows, όταν είπα στο ΙΕΠ πως "τυπικά" έχω linux μόνο και αν θέλουν windows, μπορώ να βάλω vista καθώς είναι οι μοναδικές άδειες χρήσης που έχω, η απάντηση ήταν η εξής :

"Αποφύγετε τα χρησιμοποιήσετε Vista γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα. Βάλτε αν γίνεται Windows 7 κανείς δε θα ρωτήσει τίποτα. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στα εργαστήρια των σχολείων."

Στο Γυμνάσιο που συμπληρώνω δεν  υπάρχει εργαστήριο και μάθημα γίνεται στο εργαστήριο του ΓΕΛ (στο οποίο είμαι υπεύθυνος). Δεν έχει κάνει κανείς την παραμικρή κρούση σχετικά με το ΤΠπ, ούτε για προδιαγραφές ούτε και για τη χρήση του εργαστηρίου εκτός ωραρίου. Όμως στην εδώ ΔΔΕ έχω μία υποψία πως δεν έκανε κανένας ωρομίσθιος αίτηση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση