Λάθος στα θέματα

Ξεκίνησε από tdrivas, 24 Ιουν 2020, 12:13:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akalest0s

Παράθεση από: gkatsion στις 26 Ιουν 2020, 08:22:44 ΜΜ
Αλλά είπαμε είμαστε επιστημονάρες που να παραδεχθούμε το λάθος μας.
Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα στο να παραδεχθεί κάποιος το λάθος του. Το ερώτημα βρίσκεται στο ποια είναι η καταλληλότερη επόμενη κίνηση.
"Abstraction is not the first stage, but the last stage, in a mathematical development." MK
"I don't want to write about a high level thing, unless I fully understand about a low level thing" DK

pvs

Συγγνώμη αλλά τους κανόνες δεν τους ορίζουμε εμείς αλλά η ΚΕΕ. Όταν λοιπόν η ΚΕΕ δέχεται σωστές και τις δύο λύσεις νομίζω ότι να γράφει βαθμολογητής ότι εγώ θα κάνω τα δικά μου τότε και από την πλευρά του και ο Χ μαθητής έχει το κάθε δικαίωμα σε περίπτωση αναβαθμολόγησης να πράξει και αυτός τα δικά του και να το συνεχίσει μέχρι εκεί που δεν πάει. Μιλάμε για πανελλήνιες εξετάσεις που μπορεί ένα μόριο να κρίνει σχολή. 

evry

#92
Ο κάθε βαθμολογητής βαθμολογεί κατά την κρίση του. Εκεί βασίζεται όλο το σύστημα.
Επίσης να γίνει αναβαθμολόγηση για 1-2 μόρια χλωμό το βλέπω, για να έχει διαφορά πάνω από 12 μόρια θα υπάρχει πιο σοβαρός λόγος.
Ο Χ μαθητής δεν μπορεί να πράξει απολύτως τίποτα και δεν μπορεί να συνεχίσει κάτι που δεν μπορεί καν να ξεκινήσει. Αν ήταν έτσι στην Έκθεση θα έτρεχαν όλοι στα δικαστήρια.

Μήπως έχει προσπαθήσει να λύσει κανείς το θέμα Δ5 του παλαιού συστήματος στη Φυσική?
Έχει γίνει χαμός. Η ΚΕΕ έστειλε δεύτερη λύση αλλά δεν δέχεται την αρχική της, δηλαδή οι μαθητές που το έλυσαν έτσι θα χάσουν μόρια!!! Πολλοί φροντιστές (και από γνωστό σάιτ) λένε ότι η δεύτερη λύση είναι η σωστή, έλα όμως που γνωστός πανεπιστημιακός καθηγητής τους χαλάει τη σούπα και λέει ότι η σωστή λύση είναι η αρχική και ότι η 2η λύση είναι αποτέλεσμα φροντιστηριακών συνταγών!

Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από μας.
Στο τέλος όμως όλα έχουν την ίδια κατάληξη, γίνεται αυτό που θέλουν οι ... πολλοί.
What I cannot create I do not understand -- Richard Feynman
http://evripides.mysch.gr