Κάποια πράγματα γιατί είμαι εξαγριωμένος
ο "κύριος" Νικηφόρος αν θυμάμαι καλά δεν είναι απλά γραμματέας του τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ αλλά και πρώην (νυν?)
αιρετός μας στο ΚΥΣΔΕ. Έτσι δεν είναι?
Φαντάζομαι ότι κάποιοι πληροφορικοί τον ψήφιζαν για να είναι τόσα χρόνια εκεί και να λύνει και να δένει.
Να τον χαίρεστε τώρα, ΠΑΣΟΚ δεν θέλατε? μα καλά τόσα χρόνια δε μάθατε και τους πιστεύατε ακόμα συνάδελφοι?
όλοι ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΕΣ είναι... ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ
Ποιοι ευθύνονται που αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις θέσεις που έχουν? όχι μόνο όσοι τους ψηφίζαν αλλά και όσοι δεν πηγαίναμε να ψηφίσουμε!!!
Πριν 10 ώρες …… με διαβεβαίωναν κιόλας!
ΤΟ δούλεμα!
Δημήτρης Νικηφόρος
Γραμμ. Τομέα Παιδείας ΠΑΣΟΚ
Θέλω να πω και κάτι άλλο γιατί με πνίγει το δίκιο.
Πριν 1-2 μήνες γράφτηκα στο στέκι και προσπάθησα να ξυπνήσω τον κόσμο λέγοντας ότι τα δημοσιεύματα που έβγαιναν τότε έβγαζαν την πληροφορική από το λύκειο.
Όχι μόνο κανείς δεν ενδιαφέρθηκε τότε αλλά κάποιοι με ψιλοειρωνεύτηκαν κιόλας λέγοντας μου ότι έλα μωρέ, φήμες είναι και δεν είναι λογικό να βγει η πληροφορική και είναι τόσα πολλά ΑΕΙ-ΤΕΙ και κάτι τέτοια.
Αδιαφορία, εφησυχασμός αλλά πάνω από όλα ωχαδερφισμός κύριοι.
Αυτά που έγραψε ο κύριος Κατσιώνης είναι απολύτως σωστά. Για το μάθημα τρέχουν και έτρεχαν πάντα νέοι συνάδελφοι που ήταν στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ήλπιζαν κάθε χρόνο ο "παλιός" ή η "παλιά" θεολόγος-πληροφορικός του σχολείου να τους "επιτρέψει" να πάρουν και κανένα τμήμα κατεύθυνσης ΑΕΠΠ, αλλά αυτοί τους φόρτωναν με τις επιλογές και την ΤΕΧΕΠ.
Οι περισσότεροι με οργανική είχαν δεμένο τον γάιδαρό τους (έτσι νόμιζαν) και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να έχουν ιδιαίτερα και να το παίζουν έμπειροι στο μάθημα άσχετα αν δεν είχαν πτυχίο πληροφορικής (λεπτομέρειες βρε αδερφέ).
Δηλαδή αν έμενε το μάθημα 3-4 ώρες τι θα γινόταν? ε θα βολεύονταν οι παλιοί οι οποίοι δε νομίζω και να ενδιαφέρονται πολύ για εμάς ούτε για την αναβάθμιση του μαθήματος. Ο κάθε ένας για τον εαυτούλη του (και δυστυχώς δεν εξαιρώ τον εαυτό μου). Έτσι μας έχουν κάνει.
Δεν λυπάμαι λοιπόν τόσο πολύ που φεύγει το μάθημα γιατί εμείς της διάθεσης ΠΥΣΔΕ είμασταν ούτως ή άλλως χαμένοι από χέρι.
Ας γευτούν τώρα την ανασφάλεια αυτοί που τόσο καιρό ήταν αραχτοί και δεν έκαναν απολύτως τίποτα (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού). Άντε να κάνετε ζωγραφική στο δημοτικό.
Δεν είμαι άνθρωπος που χαίρεται με τη δυστυχία του άλλου αλλά στους περισσότερους τους άξιζε.
Είναι ένα
καλό μάθημα για όσους τόσα χρόνια
- Έκαναν τα μαθήματα επιλογής ώρα του παιδιού
- Έλεγαν στους μαθητές τους ότι στη ΓΛΩΣΣΑ γράφουμε με κεφαλαία
- Έλεγαν στους μαθητές τους ότι αυτοί ξέρουν και στην αλλιώς_αν δεν μπορεί να υπάρχει αλλιώς
- Εκφύλισαν το μάθημα σε ένα παπαγαλίστικο προγραμματισμό με συγκεκριμένες τεχνικές και όποιος πρότεινε κάτι πολύ δύσκολο τον ειρωνεύονταν και έλεγαν ότι αυτά δεν είναι για τα παιδάκια
Για αυτούς ειλικρινά χαίρομαι που θα πάνε στο δημοτικό.
Λυπάμαι ειλικρινά για τους πολύ λίγους άξιους συναδέλφους που είναι ανάμεσά τους, αλλά αυτοί είναι μάλλον παράπλευρες απώλειες.
Αν και πολλές φορές μέσω των μαθητών μου ήρθα σε κόντρα με πολλούς φροντιστές που δεν ήξεραν που παν τα τέσσερα, ειλικρινά λυπάμαι για αυτούς και τους καταλαβαίνω πραγματικά. Δεν θα ήθελα με τίποτα να ήμουν στη θέση τους.
Να έχω επενδύσει τόσα χρόνια σε ένα μάθημα με σημειώσεις, ασκήσεις, γνωριμίες κλπ και ξαφνικά να είμαι χωρίς αντικείμενο.
Κουράγιο μάγκες, κανείς που αξίζει δεν χάνεται. Μην απογοητεύεστε, θα είναι δύσκολα αλλά πρέπει να παλέψετε.
Με εκτίμηση σε όλους τους διαχειριστές τους στεκιού
και στην ομάδα διαγωνισμάτων που ειδικά τα τελευταία χρόνια προσπάθησε να βάλει τον πηχύ πολύ ψηλά αν και δεν συνεισέφερα τίποτα, απλά κατέβαζα τα διαγωνίσματά σας.
Αν και καθυστερημένα, ευχαριστώ για την ανιδιοτελή προσφορά σας.
Χαιρετισμούς σε όλους και ζητάω συγγνώμη αν ήμουν επιθετικός απέναντι σε κάποιους χρήστες όπως ο keep growing
αλλά
game over μάγκες