Γενικό Λύκειο > Γ΄ Λυκείου

Ασάφειες της ΑΕΠΠ

<< < (3/13) > >>

EleniK:
Συνάδελφοι αν υπάρχουν παρομοιες διευκρινήσεις αναρτήστε τα παρακαλώ στο στέκι για να διαβάζουμε και εμείς οι μη επιμορφούμενοι και οι συνάδελφοι των φροντιστηριων.

Μπραβο Άλκη. Κατατοπιστικότατο. Εχει και αλλα παρόμοια?

alkisg:
Έχει κι άλλα που μπορεί να φανούν χρήσιμα, όχι τόσο περί ασαφειών, αλλά εξηγήσεις, παραδείγματα, βίντεο με το Διερμηνευτή κτλ. Προφανώς θα υπάρχει κάποιος λόγος που έχουν περιορισμένη πρόσβαση, το συγκεκριμένο όμως το θεώρησα πολύ σημαντικό και πήρα το θάρρος να το αναρτήσω χωρίς να τους ρωτήσω. Μόλις βρω ευκαιρία θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους, ίσως μας επιτρέψουν (π.χ. μετά το τέλος της επιμόρφωσης) να αναρτήσουμε δημόσια όλο το υλικό της συγκεκριμένης ενότητας (ή, να το κοινοποιήσουν αυτοί).

pgrontas:
Ευχαριστούμε πολύ.
Ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα.
Δεν κρατιέμαι πάντως να πω ότι απογοητεύτηκα από τις τεχνητές διαφορές μεταξύ γλώσσας και ψευδογλώσσας στην ΓΙΑ,ΕΠΙΛΕΞΕ,ΑΝ. Αλήθεια ποια η παιδαγωγική τους χρησιμότητα?

gpapargi:

--- Παράθεση από: pgrontas στις 26 Μαρ 2008, 09:33:02 πμ ---Δεν κρατιέμαι πάντως να πω ότι απογοητεύτηκα από τις τεχνητές διαφορές μεταξύ γλώσσας και ψευδογλώσσας στην ΓΙΑ,ΕΠΙΛΕΞΕ,ΑΝ. Αλήθεια ποια η παιδαγωγική τους χρησιμότητα?

--- Τέλος παράθεσης ---
Δε βρίσκω καμία παιδαγωγική χρησιμότητα Παναγιώτη. Ίσως οι ερωτήσεις απαντήθηκαν με σκοπό να φανεί όσο γίνεται πιο σωστό το βιβλίο. Γιατί στην ψευδογλώσσα γράφεται "με_βήμα" και στη ΓΛΩΣΣΑ "με βήμα"; Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα παραδείγματα στη ΓΛΩΣΣΑ χωρίς underscore είναι στο βιβλίο (εκεί που ορίζεται η ΓΛΩΣΣΑ) ενώ αυτά με underscore είναι κυρίως στο τετράδιο.

Επίσης δεν ξέρω τι νόημα έχει το να χρεώνουμε συντακτικό λάθος στην ψευδογλώσσα το "χωρίς underscore με βήμα" τη στιγμή που η σύνταξη στην ψευδογλώσσα είναι χαλαρή (επιτρέπονται οι συνήθεις μαθηματικές συμβάσεις καθώς και το ρίζα του χ).

Ένα θέμα που με απασχολεί είναι η μετατροπή της Για με_βήμα 0 σε Όσο.
Γιατί το "ι<-10 ΟΣΟ ι>=1 ..." δίνει "καμία επανάληψη";

alkisg:

--- Παράθεση από: gpapargi στις 26 Μαρ 2008, 10:22:50 πμ ---Ένα θέμα που με απασχολεί είναι η μετατροπή της Για με_βήμα 0 σε Όσο.
Γιατί το "ι<-10 ΟΣΟ ι>=1 ..." δίνει "καμία επανάληψη";

--- Τέλος παράθεσης ---

Σωστό το συμπέρασμα, λάθος το ι>=1 (να υποθέσω τυπογραφικό; ), έπρεπε να λέει ι<=1.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση