ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ξεκίνησε από iliasthes, 25 Ιουν 2010, 12:02:44 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Loukritia

Παράθεση από: iliasthes στις 28 Ιουν 2010, 04:50:48 ΜΜ
Εγώ στην καλοκαιρινή κατοικία δεν έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο (συνειδητή επιλογή), ευκαιρία να αξιοποιώ πιο δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μου.

Και δεν παθαίνεις σύνδρομο στέρησης!;!;!Η αλήθεια είναι ότι μαζί με τις δημιουργικές ασχολίες στο Ίντερνετ, χάνουμε και ΠΟΛΥ χρόνο άσκοπα!!!
Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... - Louis Hector Berlioz

iliasthes

Παράθεση από: Loukritia στις 29 Ιουν 2010, 11:24:50 ΜΜ
Και δεν παθαίνεις σύνδρομο στέρησης!;!;!Η αλήθεια είναι ότι μαζί με τις δημιουργικές ασχολίες στο Ίντερνετ, χάνουμε και ΠΟΛΥ χρόνο άσκοπα!!!

Κοίτα να δεις τι συμβαίνει. Όταν έχω ίντερνετ ξεκινάω να κάνω μια δουλειά. Μετά από μισή ώρα, χρειάζεται να πάρω μια πληροφορία για να συνεχίσω τη δουλειά ή να κατεβάσω κάποιο πρόσθετο, κάποια εφαρμογή κλπ και ανοίγω έναν φυλλομετρητή, αντί να κάνω μόνο οτι σχετίζεται με τη δουλειά, θα διαβάσω τα νέα, θα δω πρωτοσέλιδα, θα μπω στο φόρουμ, θα ελέγξω mail κλπ. Τελικά μετά από 2 ωρες θα συνεχίσω τη δουλειά μου. Έτσι μια δουλειά δύο ωρών θα την κάνω τελικά σε 5. Όταν δεν έχω ίντερνετ, θα ξεκινήσω τη δουλειά των δύο ωρών, και σε 1 ώρα και 55 λεπτά θα τελειώσω τα πάντα εκτός από μία λεπτομέρεια που θα χρειάζεται να μπω στο ίντερνετ για να την ολοκληρώσω  :-)

Υποθέτω πως αυτό συμβαίνει σε πολλούς.

spin

Δείτε το trailer για γέλιο μέχρι δακρύων:

http://jz10.java.no/java-4-ever-trailer.html

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

poursali

μετρον αριστον
είμαι τζαμπατζής, χρησιμοποιώ λίνουξ

Keep Growing

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα.
Ο Έρωτας (του Εκπ/κου Πληροφορικού) στ' αλώνια της καλδέρας (του υπνωτισμού).