Σε πρώτη φάση προσπάθησε να το λύσεις μόνος σου,
αν θες τη γνώμη μου, όταν προσπαθείς να λύσεις μια άσκηση και ξέρεις ότι οι λύσεις είναι στην πίσω σελίδα είναι σίγουρο ότι θα καταβάλλεις πολύ μικρότερη προσπάθεια από τι θα κατέβαλλες αν δεν είχες τη λύση διαθέσιμη. Είναι σίγουρο ότι αν μια άσκηση είναι στα όρια σου και έχεις τη λύση διαθέσιμη το πιθανότερο είναι μόλις βρεις την πρώτη δυσκολία να κοιτάξεις πίσω στη λύση και έτσι θα χάσεις την ικανοποίηση της δικής σου λύσης.
Η καλύτερη τακτική κατά τη γνώμη μου είναι να κρύψεις τις λύσεις κάπου, να προσπαθήσεις για 3-4 ώρες (ή και μέρες για κάποιες ασκήσεις) και μετά όταν καταθέσεις τα όπλα να δεις τη λύση, εκτός αν δεν καταθέσεις τα όπλα ποτέ

Πάντως αν θες ντε και καλά ένα διαγώνισμα που να έχει τις λύσεις μπορείς να δεις τα παλαιότερα
Διαγώνισμα 2009-2010Διαγώνισμα 2010-2011 Συγγνώμη που παίρνω το θάρρος αλλά επειδή είμαι φοιτητής του τμήματος πολιτικών μηχανικών στην επαρχία εκ τεχνολογικής κατευθύνσεως και λόγω της παρούσας οικονομικής κατάστασης αποφάσισα να ξαναδώσω ,αναρωτιόμουν εαν θα μπορούσαν να μου αποσταλλούν οι λύσεις των ασκήσεων του διαγωνίσματος(2011-2012).Η πραγματοποίηση αυτού θα ήταν για μένα σωτήρια λεμβος.. Οι πολλαπλές απαιτήσεις της σχολής δυστυχώς μου περιορίζουν τη δυνατότητα αφοσίωσης και αφιέρωσης χρόνου στην έρευνα πάνω σε ασκήσεις.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξή σας και τις υποδείξεις τις οποίες περιμένω.Και πάλι ευχαριστώ.