Γενικό Λύκειο > Γ΄ Λυκείου

Ερωτήσεις, ασκήσεις και θέματα για την ΑΕΠΠ

<< < (4/4)

Sergio:
Ασφαλώς είναι καθηγητής.  Και αυτό από μόνο του δεν αρκεί.  Πρέπει να είναι διορισμένος καθηγητής πληροφορικής και επιπλέον να έχει διδάξει το συγκεκριμένο μάθημα.

Εγώ βέβαια δεν είπα οτι η λύση σου θα θεωρηθεί από το βαθμολογητή λάθος, αφού είναι απόλυτα σωστή και ο βαθμολογητής θα το δεί.  

Όμως είναι λίγο παρακινδυνευμένο να διδαχθεί ένας τόσο σφιχτός τρόπος κωδικοποίησης σε 'αρχάριο' προγραμματιστή.  Χρειάζεται κάποια πείρα για να κάνει κανείς τέτοιο (σφιχτό) κώδικα με ασφάλεια.  Ή καλύτερα, απλά είναι ασφαλέστερο για τον αρχάριο προγραμματιστή (το μέσο μαθητή της 3ης Λυκείου) να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σπάζοντάς το σε ενότητες.

Και βέβαια, εάν το μάθει απ'αρχής με τα απλά προβλήματα, μπορεί αργότερα να το εφαρμόσει και σε άλλη κλίμακα.  Είναι ένας τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης (επίλυσης) προβλημάτων.  Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος διαφορετικός είναι απαραίτητα λάθος.Παράκληση, οτιδήποτε αφορά τις πανελλαδικές, ας μπαίνει στο εξής στο αντίστοιχο θέμα "Πανελλαδικές 2002-2003" ΄που δημιουργήθηκε γι'αυτό το σκοπό ώστε να μη φορτώνουμε το θέμα "Ερωτήσεις, ασκήσεις και θέματα για την ΑΕΠΠ"

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση