Γενικό Λύκειο > Γενικές εξετάσεις

Ημερομηνία εξετάσεων 2014

(1/2) > >>

thanassis33:
Κάπου πήρε το αυτί μου ότι οι εξετάσεις το 2014 θα πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά λόγω εκλογών (Δημοτικών - Ευροεκλογών) που έχουν προσδιοριτσεί για τις 18 και 25 Μαΐου 2014.
Υπάρχει κάποια σχετική πληροφόρηση?

petrosp13:
Μόνο φήμες για την πρώτη βδομάδα του Μαϊου
Κλασικά θα το αποφασίσουν τον Μάρτιο

pgrontas:
Πάντως αν θυμάμαι καλά το έγγραφο για την παρακολούθηση της ύλης αναφέρει ως ημερομηνία τελευταίας αποστολής την 07/05. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο μέχρι αυτή την στιγμη.
Χρόνια πολλά σε όλους.

Laertis:
Πολύ ράδιο αρβύλα πέφτει για την έναρξη των εξετάσεων. Οι φήμη διαδίδεται ή κάποιοι τη διαδίδουν με τρομερή ταχύτητα.
και προφανώς κάποια σκοπιμότητα υπάρχει ....
Με πρόσφατο έγγραφο του Υπουργείου ισχύει απο τη φετινή χρονιά η παράταση του διδακτικού έτους για παραπάνω απο 3 ημέρες καταλήψεων και αναπλήρωση μέσα στο Πάσχα για καταλήψεις μέχρι 3 ημέρες. Εξ άλλου το προεδρικό διάταγμα ορίζει σαφώς ως τέλος του διδακτικού έτους τη 15η Μαϊου.
Επειδή έχω μάθει να σκεφτομαι ορθολογικά και να μη πιστέυω κάθε μπαρούφα που διαδίδουν διάφοροι ας μου πει κάποιος με ποιους τρόπους θα αρχίσουν οι εξετάσεις 5 ή 7 Μαϊου ;  Πότε θα γίνει η παράταση διδακτικού έτους για σχολεία με καταλήψεις άνω των 3 ημερών; Πριν το Πάσχα ; Και πότε θα λήξει το διδακτικό έτος για τα σχολεία που δεν είχαν καταλήψεις ; Αρχές Απρίλη; Και μετά τις 25 που θα έχουν λήξει οι εξετάσεις θα περιμένουμε στα σχολεία για ένα μήνα για να λήξει και η χρονιά ;

Νομίζω ότι η μπαρούφα πάει σύννεφο και δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε μπορεί να γίνουν εξετάσεις και δημοτικές εκλογές την ίδια περίοδο; Επειδή τα σχολεία είναι εκλογικά κέντρα  ή επειδή έγινε μεταφορά 4 ημερών το 2010 που οι εκλογές ήταν Ιούνιο; Ε ας ψηφίζουν σε δημοτικά ή ας μη γίνουν εξετάσεις για 3 μέρες.

thanassis33:
Συνέχεια στο serial της ημερομηνίας

                     Μετά τις ευρωεκλογές οι Πανελλαδικές εξετάσεις...

                     http://nonews-news.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1109.html

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση