Πανελλήνιες βαθμολογία αναβαθμολόγηση?

Ξεκίνησε από dim, 22 Ιουν 2009, 12:24:44 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dim

Γεια σας.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Είμαι σε ένα σχολείο Δυτική Ελλάδα και στην κατεύθυνση είχα 3 παιδιά που έδωσαν το μάθημα ΑΕΠΠ.
Τα παιδιά και τα τρία βαθμολογήθηκαν στις πανελλήνιες με τον ίδιο βαθμό. 12.9 και  οι 3 μαθήτριές μου. Δεν χρειάζεται να πω πως διέφερε η απόδοσή τους, καθώς και ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων: εννοώ πως η Ε. δυνατή αλλά ίσως επιπόλαιη, η Ν. δυνατή αλλά χρειαζόταν για την επίλυση ενός α' προβλήματος τον 3πλάσιο χρόνο το αποτέλεσμα όμως σωστό και η Χ. δυνατή με λίγες παραλείψεις σε ελάχιστα προβλήματα.
Βρίσκετε ότι μπορεί να συμβαίνει και αυτό? και οι 3 την ίδια ακριβώς απόδοση? 12.9 (μα κόμμα 9???)
Επίσης να σημειώσω πως οι 2 κοπέλες  η Χ και η Ε  λόγω της γενικής βαθμολογίας του 1ου Τετραμήνου  δεν έχουν πει από εκείνη την στιγμή ούτε καλημέρα. Επίσης η Χ. και η Ν. στην πενταήμερη αντάλλαξαν παραπάνω λόγια με αποτέλεσμα από 3 Απριλίου αλλάζουν πεζοδρόμιο όταν τύχει και συναντηθούν. (απορρίπτω την αντιγραφή για πολλούς λόγους αλλά και για την ανταγωνιστικότητα  μεταξύ τους και γι αυτό κάνω αναφορά στα παραπάνω συμβάντα)
Το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Η Χ. πιάνει την ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ αυτό που ήθελε πολύ ήταν η ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ με την αναβαθμολόγηση τι γίνεται?  υπάρχει το ενδεχόμενο να βγει μια πιο κάτω απόδοση από το 12.9 και έτσι να χάσει την ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ??
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.


Laertis

Φίλε dim ,
για το πρώτο δεν έχω να πω τίποτα  :-X Η τύχη πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια. Δεν πιστεύω να έχει γίνει κάτι άλλο στις 3 βαθμολογίες..
Για το δεύτερο τώρα, αν κατάλαβα καλά εννοείς αν μπορεί η μαθήτρια σου να αιτηθεί εκ νέου αναβαθμολόγηση το γραπτό. Αυτό δεν είναι δυνατόν.
Μπορεί μόνο να δει το γραπτό στο βαθμολογικό που βαθμολογήθηκε ακολουθώντας μια συγκκριμένη διαδικασία.
Νικολακάκης Γιώργος
Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων
Καθηγητής Πληροφορικής
http://users.sch.gr/gnikola

dim