Δημοτικό > Γενικά

Δημιουργία e-mail σε μαθητές του Δημοτικού

<< < (2/6) > >>

tom:
Σίγουρα; Εμένα μόλις χθες δύο μαθητές μου στην ΣΤ, έφτιαξαν gmail για μια εργασία που κάνουμε και νομίζω δεν τους ζήτησε τίποτα.
Το πεδίο "ανάκτηση email" το συμπληρώνεις; Μήπως ζητάει κινητό αν δεν συμπληρώσεις αυτό το πεδίο;

poursali:
πριν λίγο καιρό όντως η google απαιτούσε κινητό αριθμό. πλέον όχι  :)

ipop:
Τελικά αφού παιδεύτηκα στην αρχή με το gmail γιατί όλο και κάτι έκαναν λάθος τα παιδιά αποφάσισα να τους ανοίξω λογαριασμούς στο yahoo. Η διαδικασία στο yahoo είναι πολύ απλή. Σας το αναφέρω αυτό για να μην παιδευόσαστε άδικα γιατί τελικά έφαγα τρεις ώρες σε κάθε τμήμα ενώ θα μπορούσε να γίνει σε μια.

happiness:
Γενικά την απαίτηση για αριθμό κινητού την βγάζει με ψιλοτυχαίο τρόπο. Το ίδιο συνέβαινε από την αρχή. Και γω νόμιζα σε κάποια φάση ότι το χει σταματήσει, αλλά πριν από 1 μήνα περίπου που προσπάθησα να φτιάξω ένα για μένα, μου ζήτησε. Τι να πω. Μυστήριαι αι βουλαί της Γούγλ. Γι' αυτό πάμε πουθενά αλλού για να μαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις την ώρα του μαθήματος  ;)

Circle:
Συνάδελφοι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίσαμε και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση πριν κάποια χρόνια. Το γεγονός ότι οι μαθητές είναι ανήλικοι ίσως να απαιτεί ενημέρωση και συγκατάθεση του γονέα για να δημιουργήσουμε εμείς οι εκπαιδευτικοί προσωπικούς λογαριασμούς των μαθητών μας.
Στη δευτεροβάθμια το πρόβλημα λύθηκε με τη δυνατότητα δημιουργίας μαθητικών λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και μέσα από αυτούς τη χρήση όλων των υπηρεσιών του ΠΣΔ. Μετά την εισαγωγή της πληροφορικής και στο Δημοτικό, είναι καιρός να δοθεί η ίδια δυνατότητα και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση