Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικά => Γενικά Παιδαγωγικά, Επιστημονικά και Τεχνικά Θέματα => Εκπαιδευτική Επικαιρότητα - Έρευνες => Μήνυμα ξεκίνησε από: Νίκος Αδαμόπουλος στις 21 Ιουλ 2009, 08:05:06 ΜΜ

Τίτλος: ΗΡΩΝ 2: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Αποστολή από: Νίκος Αδαμόπουλος στις 21 Ιουλ 2009, 08:05:06 ΜΜ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι Δευτέρα 03-08-2009) ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ - ΗΡΩΝ 2» ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ)»

Βλ. http://pekap.blogspot.com/

Τίτλος: Απ: ΗΡΩΝ 2: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Αποστολή από: gkourlis στις 30 Ιουλ 2009, 01:54:32 ΜΜ
ομοιως υπάρχει και πρόσκληση για τα ΚΕΕ. μέχρι 7 Αυγούαστου. Το περιβόητο μητρώο της ΓΓΕΕ αναστέλλει τη λειοτυργία του γιατί δεν υπήρχε το απαραίτητο προσωπικό για να κάνει τους ελέγχους των αιτήσεων και να το καταρτήσει. Τωρα που θα πλακώσει όλη η Ελλάδα πάλι να στέλνει σωρία φακέλων και δικαιολογητικών , θα βρεθεί το προσωπικό? και γιατί να στείλουμε πάλι τα χαρτιά μας όσοι ήδη δουλεουμε σε Ηρων και ΚΕΕ? Σήμερα έστειλα τους φακέλους... 35 ευρώ δικηγόρος, 20 ευρώ φωτοτυπίες, 5 ευρώ ταχυδρομείο. Σύνολο 60 ευρώ γιατί? Ελπίζω να μην γίνουν οι συνεντέυξεις στην Αθήνα γιατί μετά πρέπει να βάλουμε και τα οδοιπορικά στο παιχνίδι. Σημειωτέον , η αίτηση γράφει ότι είναι για το έτος 09 - 10.