Γενικό Λύκειο > Γ΄ Λυκείου

Τελικά Επαναληπτικά Διαγωνίσματα από το Στέκι

<< < (2/3) > >>

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ:
για το 2017 θα βγουν θεματα???

Laertis:
Ναι, ετοιμάζονται  ;)

nikolasmer:
Δεν υπάρχει ενδιαφέρον πια; Δεν μαζεύεται κανένας; :'(

Laertis:

--- Παράθεση από: nikolasmer στις 25 Αυγ 2020, 10:11:36 πμ ---Δεν υπάρχει ενδιαφέρον πια; Δεν μαζεύεται κανένας; :'(

--- Τέλος παράθεσης ---

Ενδιαφέρον υπήρχε/υπάρχει Νίκο, ενεργή συμμετοχή δεν υπάρχει. Απο τα 10-15 άτομα που δήλωναν συμμετοχή στην Ομάδα Διαγωνισμάτων, μέναμε τελικά 2-4 κάθε φορά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν "φρέσκες" ιδέες όταν οι ίδιοι 3-4 προτείνουν, επιλέγουν και αξιολογούν τα θέματα, πράγμα που επηρεάζει προφανώς και την ποιότητα των διαγωνισμάτων λόγω πνευματικής  κόπωσης.
Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι το έργο της Ομάδας Διαγωνισμάτων ήταν (και παραμένει) να παράγει θέματα, όχι με μόνο κριτήριο τις πανελλαδικές και τι θεωρείται SOS ή αρκετά δύσκολο, αλλα που προάγουν το μάθημα και να λειτουργούν ως σηματοδότες για την υπολογιστική σκέψη. Αυτό νομίζω ότι το πετύχαμε σε έναν πολύ καλό βαθμό.
Οπότε υπήρξε η απόφαση να τεθούμε σε αναμονή και να χρησιμοποιηθούν τα μέχρι τώρα προτεινόμενα διαγωνίσματα που είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά και έχουν μεγάλο εύρος.
Εύχομαι φέτος να υπάρξει επανασύσταση της Ομάδας :)

Michalopoulos Vassilis:
Καλησπέρα και υγεία!

Συμμετείχα στο παρελθόν σε ένα διαγώνισμα στην ομάδα. Αρκετά χρόνια όμως ήμουν στο Δημοτικό και έμεινα πίσω. Δηλώνω πως είμαι εδώ για μια πιθανή επανασύσταση της ομάδας που πρότεινε ωραία θέματα για τον προγραμματισμό της Γ' Λυκείου

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση