Συνεχή updates του wine

Ξεκίνησε από falexakos, 17 Ιαν 2024, 10:16:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

falexakos

Συνάδελφος σε Γυμνάσιο παραπονιέται ότι στο 20.04, κάθε φορά που οι μαθητές ή ο teacher τρέχουν το MicroWorlds Pro, το Wine ζητάει (και κάνει) update με αποτέλεσμα να καθυστερεί αρκετά.
Έχει ξανατύχει σε κανέναν; 
Επίσης, μετά από την απαράδεκτη διακοπή χρηματοδότησης του ΙΤΥΕ για την υποστήριξη του Ubuntu/LTSP/Epoptes/sch-scripts, μπορώ να απευθύνω ερωτήσεις στο Matrix;

alkisg

#1
@falexakos για ένα διάστημα θα απαντάω στο Matrix/IRC στους συναδέλφους που έχουν καταθέσει την άποψή τους στο κεντρικό θέμα. Αυτοί που δεν έχουν σχολιάσει προφανώς δεν ενδιαφέρονται για υποστήριξη.  ;)

Οπότε πες στον συνάδελφο να σχολιάσει και μετά να έρθει ένα πρωί για απομακρυσμένη βοήθεια στο IRC ή στο Matrix, και να γράψει "alkisg" για να μου βγει ειδοποίηση ότι κάποιος μου μιλάει.

stefanosski

Γεια σας, έχουμε στο εργαστήριο Ubuntu με εγκατεστημένο το σύστημα εποπτών και διαχείριση ΣΕΠΕΥΗ. Μετά από ενημέρωση δεν ανοίγει τα προγράμματα επόπτες και διαχείριση ΣΕΠΕΥΗ αλλά τα clients λειτουργούν κανονικά. Πώς μπορώ να διορθώσω το πρόγραμμα επόπτες ώστε να ξαναλειτουργήσει; Υπάρχει κάποια εντολή διόρθωσης στο sudo (χωρίς να αλλάξουν οι υπάρχουσες ρυθμίσεις καθώς τα clients λειτουργούν κανονικά). Ευχαριστώ.