Καινούργιο Μέλος στο στέκι

Ξεκίνησε από aggelos, 04 Φεβ 2009, 06:08:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aggelos

Καλησπέρα ειμαι καινούργιος στο στεκι και ο λόγος που μπήκα είναι να βρω μια άκρη με τισ πανελλήνιες...Είμαι απόφοιτος τεε και τελιοφοιτος στα τει πειραια στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών συστημάτων...Φέτος λέω να ξαναδώσω για αστυφυλάκων.....οι απορίες μου είναι οι εξής>>Ως απόφοιτος τεε δίνω τα 3 μαθήματα που δίναμε παλιά???και κάτι άκουσα οτι έχουν αλλάξει το βιβλίο των δικτύων 2..ξέρει κάποιος ποιο είναι..εκδότες κ.τ.λ...


Με εκτίμηση Άγγελος! :

adam

Σε ό,τι αφορά το ποια μαθήματα δίνεις θα πρέπει να δώσεις τα 4 μαθήματα που δίνουν οι μαθητές των ΕΠΑΛ που επιθυμούν να δώσουν μόνο για κατεύθυνση ΤΕΙ. Δεν θα γίνουν χωριστές εξετάσεις για αποφοίτους ΤΕΕ (τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε μέχρι τώρα). Τα μαθήματα είναι: Νέα, Μαθηματικά, Δομημένος Προγραμματισμός (το βιβλίο της Pascal) και Δίκτυα. Το βιβλίο των δικτύων είναι το παλιό του τομέα Ηλεκτρονικών "Τεχνολογία Δικτύων Επικοινωνιών", Κ.Αρβανίτης, Γ. Κολυβάς, Σ. Ούτσιος.

gedeon

Προσοχή...

Στις 30/11/2008 το ΥΠΕΠΘ έβγαλε δελτίο τύπου που αναφέρει ώς θέμα :
    "Εισαγωγή αποφοίτων Β' κύκλου ΤΕΕ και ........"

Αναφέρεται σαφώς στο παραπάνω δελτίο τύπου ότι ΘΑ υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για ψήφιση στη Βουλή που θα αναφέρει ότι θα γίνουν εισαγωγικές εξετάσεις των κατόχων Β' κύκλου ημερησίων ΤΕΕ πρώην ΤΕΛ κλπ.. για εισαγωγή με ΧΩΡΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ στα ΤΕΙ, τις σχολές Υπαξιωματικών, τις σχολές Αστυφυλάκων κλπ. το έτος 2009 και το έτος 2010(δηλ. για δύο χρόνια). Τα μαθήματα είναι τα ίδια.

Το παραπάνω δελτίο τύπου ήρθε στα σχολεία μέσω e-mail απο τη Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝ. ΚΑΙ ΔΙΕΞ. ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΤΜΗΜΑ Α'  με Φ.151/154186/Β6 στις 01/12/2008.

Για νεότερες πληροφορίες(αν υπάρχουν) επικοινωνείστε με το κο Νταραγιάννη στα τηλέφωνα : 2103442696,
2103442100

adam

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο έγγραφο δεν έχει πέσει στα χέρια μου.Μπορεί να μην έχει έρθει καν στο σχολείο.Θα το ψάξω κι εγώ για περεταίρω ενημέρωση.Εμένα ο υποδιευθυντής του σχολείου που ρώτησα μου έδωσε την παραπάνω απάντηση.Οπότε θεώρησα πως θα είναι ενήμερος σχετικά με το θέμα.

adam

Ο συνάδελφος gedeon έχει δίκιο για το συγκεκριμένο έγγραφο. Το βρήκα τελικά σε έναν φάκελο και αναφέρει ακριβώς: "Με νομοθετική ρύθμιση που προωθείται για ψήφιση στη Βουλή, οι εισαγωγικές εξετάσεις των κατόχων πτυχίου Β' κύκλου ημερησίων και εσπερινών ΤΕΕ .... θα διενεργηθούν και τα έτη 2009 και 2010 στα ίδια μαθήματα.... Η εξεταστέα ύλη θα είναι η ύλη του 2008.
Οι ανωτέρω υποψήφιοι για εισαγωγή τους στις σχολές μετά τη λήξη της διετούς μεταβατικής περιόδου θα συμμετέχουν στις εξετάσεις που θα διενεργούνται για τους αποφοίτους (Α' ομάδας) των ΕΠΑΛ