Στατιστικά εξετάσεων

Ξεκίνησε από Vangelis, 24 Ιαν 2006, 12:04:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Vangelis

Μήπως κάποιος συνάδελφος έχει τα στατιστικά στοιχεία γενικών εξετάσεων  που αναφέρουν την κατανομή της βαθμολογίας στο μάθημα ΑΕΠΠ τη χρονιά 2001;  
Αν υπάρχουν θα παρακαλούσα να μου τα στείλει στο vkanidis@di.uoa.gr


Βαγγέλης

Laertis

Νικολακάκης Γιώργος
Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων
Καθηγητής Πληροφορικής
http://users.sch.gr/gnikola

Sergio

Γιώργο,

μήπως έχεις και τα στοιχεία (αριθμητικές τιμές) από τις οποίες προκύπτουν τα γραφήματα;

Τιμές για την πρώτη χρονιά (1999-2000) υπάρχουν;
Απ τη μια η θητεία μου σε σχολικές αίθουσες: να φλυαρώ - να ελπίζω πως κατι κατάλαβαν - να εξερευνώ - να μαθαίνω. Απ την άλλη, σχεδόν συνομήλικη, η Διδακτική της Πληροφορικής: ερευνά διαδικασίες μάθησης - φλερτάρει με την Ψυχολογία - με καλεί να αφήσω το βλέμμα του Πληροφορικού και να δω με τα μάτια του δασκάλου. Τέκνα των 2, οι απόψεις μου.. (προσαρμοσμένο από τον πρόλογο του βιβλίου "Το μακρόν Φυσική προ του βραχέως διδάσκω" του Ανδρέα Κασσέτα)

Laertis

Φίλε Αστέριε,

δυστυχώς οι πίνακες με τους οποίους δημιούργησα τα γραφήματα δεν υπάρχουν πιά , λόγω κρασαρίσματος του δίσκου μου. Δε φρόντισα βλέπεις να τους κρατήσω Backup. Φέτος όμως δόθηκαν συγκριτικά στοιχεία απο το Υπουργείο απο το 2002 έως το 2005.

http://www.forthnet.gr/media/FOTOS/Word/panellinies/sygritika.xls

Για το 1999 -2000 - αν θυμάμαι καλά - δεν πρέπει να εκδόθηκαν (στο διαδίκτυο) στατιστικά γιατί όσο κι αν είχα ψάξει δεν τα βρήκα. Εξ άλλου εκέινη η χρονιά ήταν πολύ μπερδεμένη η κατάσταση για την ύλη και για τις ίδιες τις εξετάσεις. Πάντως τα θέματα ήταν γελοία και η ύλη απο το 1ο έως το 3ο κεφάλαιο, και ως βαθμολογητής απο τότε θυμάμαι ότι γενικά οι περισσότεροι είχαν γράψει καλά.

Για το 2001 θα αρκεστείς στην εγκυρότητα της μαρτυρίας μου και του γραφήματος μου ;)

Φιλικά
Νικολακάκης Γιώργος
Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων
Καθηγητής Πληροφορικής
http://users.sch.gr/gnikola